mote

Ukens ønskeliste

Denne uken forbereder vi oss på vekslende vær.

Publisert

Værmeldingen er sånn passe vekslende (les: dyster) denne uken, så vi forbereder oss på best mulig måte og lar oss inspirere av Lié Studio-günderne, Amalie og Cecilie Mosgård og deres antrekk under New York Fashion Week. Vi holder antrekket så enkelt og klassisk som mulig og lar avansert sminke og hårstyling vente til solen titter ordentlig fram igjen. 

Vi går for lag på lag for å holde varmen, og tilfører heller noen enkle smykker for å sette det personlige preget på looken denne uken – gjerne noen fra Mosgård-søstrene selv. 

Amalie og Cecilie Mosgård i klassiske looks under New York Fashion Week forrige uke. Vi elsker skoene til begge to, men bytter de muligens ut med noe vannavstøtende akkurat nå – men ... noterer likevel bak øret at disse skal vurderes til våren! 

Ukens ønskeliste – shopping 

En klassisk dobbeltspent trenchcoat kan aldri slå feil, og er et sikkert vårtegn. 

Vide jeans i nydelig blå vask fra Camilla Pihl – så fint stylet med en enkel hvit t-skjorte til våren, og frem til det, en deilig strikket genser.  

Lyse jeans er også et sikkert vårtegn, men vi snikinnfører de allerede nå. 

En klassisk hvit skjorte som kan brukes til absolutt alt. 

Smykker gjør antrekket mer personlig, og disse står høyt på ønskelisten denne sesongen. De er fra Lié Studio, som er grunnlagt av Amalie og Cecilie Mosgård (på bildet over). 

Cala Jade har så mange fine nyheter, og denne HANA-vesken er bare én av dem. 

Drømmeboots? Disse kan brukes til skjørt, kjoler og jeans – fordi at det er stretchy, kan de også brukes under trangere jeans. 

Les også: Den beste street stylen fra New York Fashion Week. 

Powered by Labrador CMS