mote

Beste street style fra New York Fashion Week 

Det har vært en meget velkledd street style under New York Fashion Week – Så mye inspirasjon til vårens antrekk!

Publisert

Moteuken i New York er straks ved veis ende, og vi har lagt merke til en meget kledd street style utenfor visningene. Drakter, dresser (oversized) og fokus på tailoring har vært nøkkelingrediensene her. 

Andre tendenser har vært den store fortsettelsen av trendfargen rødt, og da enten som en rød detalj som røde størømpebukser i kombinasjon med et helsvart antrekk, ton-i-ton helrødt, eller en pop av rødt i antrekket som en rød genser eller et skjerf. 

Vi har sett pologensere, capribukser og tweedjakker, oversized blazere, voluminøse skjørt og kitten heels. Accessoirer som hansker og mindre håndvesker – en look som føles continental og ultrasofistikert. Ser vi kanskje en økende tendens til å være litt mer hverdags-chic? 

Har du fått med deg disse 7 hacksene for å gjøre gode bruktfunn? 

Se de inspirerende antrekkene her:

Svarte skinnhansker og en tidløs trench – hverdags-chic på et blunk! 

Det gjennomsiktige skjørtet skal få ben å gå den kommende våren. Her stylet til perfeksjon med røde strømper – tikk tikk på to store trender. 

Et heltrødt antrekk er supertrendy om dagen, og flere av de store street style-yndlingene sverger til denne fargen. 

Pologenser, jeans og en chic kort jakke ... den perfekte hverdagsuniformen, jo! 

En lang frakk og en lang trench gir mye dramatikk til hverdagsantrekket, og søstrene bak smykkemerket Lie Studio er alltid like inspirerende antrukket. 

Motepersonligheten Claire Rose er nydelig i et volumskjørt med matchende jakke til. 

En matcha latte og en chic hverdagslook for én, please!  En oversized rutete blazer gjør mye med antrekket. Her stylet med en klassisk pologenser og skinnjakke. 

En oversized dress med vide ben stylet på en effortless måte med åpen skjorte og lag på lag. Hele looken løftes til et sofistikert nivå på grunn av de vide benene på dressbuksen og de høye spisse hælene. 

En oversized dress stylet med høye hæler og en genser knytt rundt halsen. Dette er hverdagslooken som oser av både fashion og chicness. 

Blazer stylet med et belte rundt midjen er et fin måte å gi den store dressjakken et mer feminint uttrykk. 

Chic denim! Et voluminøst denimskjørt i kombinasjon med kitten heels og en liten jakke, får oss til  ha lyst til å ha mer fokus på innestemme og drikke litervis med Earl Grey-te... Sofistikert og ultra chic! 

Valentines day eller ei -dette er gavene du kjøper til degselv for en ekstra deilig vår.

Powered by Labrador CMS