Mote

Ukas ønskeliste

Denne uka er det back to work med stor B. Se våre favoritter for en update på jobbgarderoben!

Publisert Sist oppdatert

Saken inneholder annonselenker

Hei, mandag og ny ønskeliste!

Denne uka ønsker vi oss plagg som beriker jobbgarderoben, som en perfekt 90s-inspirert jakke og en cropped bomberjakke i koksgrått – aller helst stylet med strikk, denim og mules med svarte strømper i.

Ukens mood: "Manhattan in the nineties".

Amalie Moosgaard

Foto: Instagram /@amaliemoosgaard

Vi får alltid masse inspirasjon fra de trendy søstrene, Amalie og Cecilie Moosgaard, som begge har en kul 90-talls-stil som er perfekt som inspirasjon til jobbgarderoben.

Shopping – ukas ønskeliste:

Selv om det fortsatt ikke er helt vår i lufta, så vet vi at den nærmer seg, og denne jakken fra Toteme i en tidløs gråfarge med trendy 90-talls-snitt står høyt på ønskelista nå.

Statement-øredobber fra den danske smykkeduoen Lie Studio er også å finne på ukas ønskeliste. Med disse i ørene ser man umiddelbart mer velkledd ut!

En strikkegenser står alltid på ønskelisten, og denne med høy hals og en oversized passform passer perfekt til jobbgarderoben.

Superkule 90-talls-inspirerte jeans med strassdetaljer. Disse blir perfekte i kombinasjon med alt fra en klassisk oversized blazer eller strikk, til en lekker tweedjakke.

Nå vil vi style svarte slingbacks med svarte strømper til – en chic update til denim- og blazer-looken.

Denne korte bomberjakken i imitert skinn er perfekt å style til både dressbukser, jeans, sesongens lange skjørt eller over en kul strikkekjole. Mega-ELSK!

En lang strikkekjole i en nydelig gulfarge gir jobbgarderoben et skikkelig løft!

Kule ankelstøvletter står øverst på ønskelisten akkurat nå!

Dette er kanskje en av de beste highlighterne vi vet om. Med en kremaktig konsistens som gir en fantastisk glød og holder hele dagen!

Hva med en duft som gir deg magiske egenskaper? Hver duft fra Vyrao er basert på plantemedisin og blomsteressenser som forsterker ditt eget energifelt. I tillegg er hver duft "ladet" med en krystall som ligger i selve flasken. Gå våren i møte med litt mer magi – det ønsker i hvert fall vi!

Powered by Labrador CMS