Kom deg på trening!

Her er motivasjonen du trenger for å holde deg sunn og sprek gjennom de mørkeste vintermånedene.

Publisert Sist oppdatert

Nytt år – nye muligheter. Her gir Caroline Skjelbred deg fem tips til hvordan du får motivasjonen du trenger for å holde deg sunn og sprek gjennom de mørkeste vintermånedene.

1. Last ned en fet spilleliste

Bra musikk på øret og nye treningsklær kan være god motivasjon for å komme i gang med treningen.

2. Kom deg ut!

Kaldt, sa du? Med dette treningssettet fra Adidas har du ingen unnskyldning for ikke å ta en deilig løpetur ute i frisk luft!

Disse joggeskoene er det nyeste tilskuddet i Ultra-BOOST-familien, og de er laget for kalde vinterdager. Med continental-såle har du ekstra godt feste, slik at du ikke behøver å være redd for å skli! Joggesko UltraBoost X fra Adidas, kr 2199. Dette er en nydelig løpejakke med Climaheat isolering og Primaloft-garn, som fanger varmen nær kroppen slik at du holder deg varm! Løpejakke fra Adidas, kr 1399. Løpetights som er vind- og vannavstøtende? Yes, please!Tights fra Adidas, kr 1199.

3. Dra på yoga

Rituals kommer ut med en Soulwear kolleksjon, og jeg har falt pladask for yogakolleksjonen deres! Macthende yogamatte og tights er blitt min nyeste craving.

Yogamatte, kr 599. Topp, kr 199. Yogatights, kr 399. Alt fra Rituals.

4. Krydre hverdagen med indisk vidunderrot!

Gurkemeie er en urt i ingefærfamilien. Den kommer opprinnelig fra India, og er blitt brukt i asiatisk naturmedisin i lang tid. Krydderet har blitt brukt mot mange ulike sykdommer og plager, blant annet fordøyelsesproblemer. Her er noen av de helsebringende effektene denne rota har: Den hjelper leveren med å rense seg, den forebygger alzheimer, den er anti-inflammatorisk, den er naturlig smertestillende, hjelper mot psoriasis, bedrer fordøyelsessystemet og demper giktsmerter. Gurkemeie har også blitt brukt i kinesisk medisin mot depresjon. Og i tillegg smaker den godt! Så husk på dette neste gang du skal krydre maten!

5. Kjøp deg en smartklokke!

Iconic fra Fitbit er en smartklokke med bransjeledende GPS, innebygd musikk, personlig veiledning med diverse coacher, søvnmåler, pulsmåler, trådløs betaling, treningsprogrammer og svømmemåling! Rett og slett et må-ha for den treningsglade, eller en super gave til en som har lyst til å komme i gang med treningen og trenger litt ekstra motivasjon.

Klokke fra Fitbit, kr 3499.

Powered by Labrador CMS