mote

De største vårtrendene for 2023

Dette er trendene vi har troa på for våren 2023!

Publisert Sist oppdatert

Trender 2023: Trendbildet denne våren er leken og byr på masse personlighet. Er du moden for en gotisk klesstil eller er det biker babe-trenden som appellerer mest til deg?

Vårmoten er full av frynser, 3D-blomster, denim, heklede plagg og gjennomsiktige gevanter.

Looks som løfter deg opp, farger som spriter opp garderoben og plagg med avslørende detaljer.

Her er en liten sniktitt på trendbildet 2023.

Les også: Nå er dette tilbake i motebildet skal vi tro Chanel...

Biker babe:

Er du klar for å kaste deg på motorsykkelen og suse avgårde inn i trendbildet for våren 2023? Vel, en ting er sikkert – bikerjakken har virkelig kommet tilbake i motebildet.

Kanskje du vil gå for en ekstra lang jakke à la Courrèges eller en racerinspirert variant som hos Stella McCartney? Isabel Marant kjører motorskinnbukser i kombinasjon med florlette sommerbluser og Chloé har en bikerkåpe med markante sting og klassisk bikerhals. Dette er desidert looken som gjør deg ekstra rask våren 2023....

Stella McCartney SS23
Chloe SS23
Louis Vuitton SS23
Courrèges SS23

3D-Blomster:

Loewe hadde kanskje en av de vakreste visningene under Paris Fashion Week med en gigantisk flamingoblomst midt på catwalken. Blomsten kom også igjen som nydelig utformede topper, stylet med svarte dressbukser, på bustier-kjoler og som en vakker detalj på vesker. Bottega Veneta viste frem kunsteriske blomsterapplikasjoner, Prada hadde klassiske rosetter og Acne Studios en drøm av en blomsterkjole.

Loewe SS23
Prada SS23
Acne Studip SS23
Bottega Veneta SS23

Goth Chic:

Trenden som begynte å gjøre seg stor allerede forrige sesong, blir bare enda sterkere til våren. Goth Chic omfavner svarte blonder, mørk øyensminke, nagle-detaljer og gjennomsiktige gevanter. Dark chicness på sitt beste med andre ord. Denne looken i kombinasjon med Tik Tok-dansen I´ll dance with my hands – Mais oui merci!

Christian Dior SS23
Paco Rabanne SS23
Acne Studios SS23

Cargolommer:

Hvis du er lei av å drasse på veska hver gang du skal ut døra, så har motebildet for våren 2023 gjort det litt lettere for deg. Trenden med store cargolommer slutter ikke med det første, og skal vi tro de internasjonale motehusene er dette en av de desidert største trendene for våren 2023.

Invester i et cargobelte og pynt hofteskjørtet som hos Miu Miu, eller gå for en klassisk grønn cargobukse fra Christian Dior eller gå for en i skikkelig Y2K-stil i rosasilke fra Fendi.

Én ting er sikkert, dette er en detalj vi vil se mye av denn våren!

Miu Miu SS23
Christian Dior SS23
Fendi SS23
Isabel Marant SS23

Frynser

La antrekket få en moderne og bohemsk tvist med vakre frynsedetaljer på skjørt og kjoler. Våre favoritter er de nydelige gullfrynsene på kjolen signert designeren Victoria Beckham, den minimalistiske men samtidig bohemske looken til Michael Kors og det neongule frynseskjørtet fra Bottega Veneta.

Victoria Beckham SS23
Proenza Schouler SS23
Michael Kors SS23
Bottega Veneta SS23

50 Shades of Beige

Ton-i-ton av beige var en gjenganger på catwalken for våren 2023. Gå for klassiske plagg i en tidløs tone, og gå våren i møte i en monokrom og chic hel-beige look.

Max Mara SS23 / Spotlight Laucnhmetrics
N21/ Spotlight Launchmetrics
Hermes SS23
Valentino SS23 / Spotlight Laucnhmetrics

Lyseblå:

En av vårens desidert hotteste farger er lyseblått. Vi elsker comebacket til denne sukkersøte fargen, og i tråd med at 2000-talls moten er sterkt tilbake er dette en stor trendfarge vi har troen på for våren 2023. Gå for en helblå-look, eller hvis lommeboken tillater det – gå for en drøm av en lyseblå kåpe fra Prada. En farge som vil gjøre vårlooken myk og drømmende...

Simkhai SS23/ Spotlight Launchmetrics
Coperni SS23/ Spotlight Launchmetrics
Burberry SS23/ Spotlight Launchmetrics

Volanger og rysjer:

Volanger og rysjer er tilbake i motebildet, så gå for plagg med flagrende armer, slengben eller nydelige rysjer på kjoler og bluser. En trend som er skapt for deg som liker litt ekstra vavavoom på antrekket!

Victoria Beckham SS23/ Spotlight Laucnhemtrics
Proenza Schouler SS23 / Spotlight Launchmetrics
Ulla Johnson SS23/ Spotlight Launchmetrics

Keiserens nye klær:

Den transparante trenden som preget motebildet høsten 2022 bare forsetter inn i vårbildet, men nå kanskje på en litt mer påkledd måte. Tenk plagg som i seg selv egentlig ikke er så avslørende, men dog i materialer som helst skal være super transparente à la Chanel eller Miu Miu som er toneangivende hus for denne trenden.

Chanel SS23/ Spotlight Laucnhmetrics
Miu Miu SS23/ Spotlight Launchmetrics
Acne Studios SS23/ Spotlight Laucnhemtrics
Prada SS23 / Spotlight Launchmetrics

Heklet:

Som guds gave til feriegarderoben er den heklede trenden aktuell til våren igjen. Gjør som hos motehuset Isabel Marant og gå for en heklet baderakt eller som hos Hermès og style sommerlige heklede topper med mykt eksklusivt skinn. En vårlook vi blir super inspirert av!

Isabel Marant SS23/ Spotlight Launchmetrics
Ulla Johnson SS23/ Spotlight Launchmetrics
Hèrmes SS23/ Spotlight Launchmetrics
Chloé SS23

Denim:

Kanskje som et motsvar til alt som skjer på catwalken og imotebransjen generelt – denim er en sterk trend denne sesongen. Motehus som Bottega Veneta viste denim-looks laget av skinn, og mange av buksene stylet de med matchende overdel til. Basic but not.

Bottega Veneta SS23
Stella McCartney SS23
Chloé SS23
Powered by Labrador CMS