Mote

Ukas ønskeliste

Denne uka har vi off the shoulder-topp, bikerjakke og vårens kuleste boots på ønskelista!

Publisert Sist oppdatert

Saken inneholder annonselenker

Hei mandag og ny ønskeliste! Denne uka ønsker vi oss en vintage bikerjakke med racerhals à la Matilda Djerf, et par kule dressbukser og to basic topper som gjør hverdagslooken enda lettere å finne frem til.

Vi tipser også om en nydelig bronzer som gir perfekt farge og glød, vesken som holder seg aktuell i klesskapet sesong etter sesong og kanskje vårens kuleste boots. Her er ukas ønskeliste:

Shopping: Ukas ønskeliste

Den svenske influenceren Matilda Djerf er tidlig på den store biker-vårtrenden med sin überkule vintage skinnjakke fra Miishka.

Start litt tidlig på en av vårens mest aktuelle trender – nemlig: bikertrenden. Se etter en jakke med racerhals som denne turkise drømmen av en vintageskatt.

En svart dressbukse som denne fra Zara gjør ethvert antrekk mer chic, og det er noe vi vil være mer i 2023.

Disse bootsene hadde gitt alle antrekk en skikkelig fashion-dose. Vi elsker spesielt lommedetaljene og cargo-viben.

Basics i klesskapet er et must for å unngå klesskriser på morgenen, og denne off the shoulder-toppen hadde vært helt perfekt både til hverdag og fest.

Denimskjørt

Skjørt fra Cos, kr 799 (annonse)

Halvlangt skjørt som er perfekt både til jobb og fest.

Ser du etter en ny veske? Denne er en it-veske for en grunn – den passer til alt, er tidløs og har en nydelig 90-talls-design som vi elsker. Denne i grått skinn står øverst på ønskelisten akkurat nå!

En av de beste bronzerne vi vet om! Denne i fargen Gold Coast gir den perfekte farge og nydelig glød. Et must produkt for en litt freshere start på året!

Powered by Labrador CMS