Nå er denne skoen tilbake!

En av de største trendene fra 2000-tallet har begynt å ta tilbake plassen sin i motebildet!

Publisert Sist oppdatert

Come back baby!

Vi starter det nye året med en aldri så liten revival av en klassisk 2000-talls trend, nemlig den høyt elskede og like mye hatede UGGs.

Nå som kosedressen fra Juicy Couture er tilbake i vinden, så hvorfor ikke også ønske UGGsene velkommen? Det har i hvert fall store street style yndlinger som Pernille Teisbaek, Clarie Rose og Sandra Heinrich Sauceda gjort.

Da vi før bare hadde den klassiske bootsen, går nå kjendisene for flere forskjellige modeller. Med den nye modellen Coquette (en slip-in-modell med grov såle), Classic Mini og en Ultra Classic Mini (klassiske modeller som er kortere).

Nå har altså moteinfluencerne og Hollywoods it-jenter kastet seg på dette merket igjen. I Hollywood er det en til-og-fra-trening-boot, men vi elsker hvordan den danske superinfluenceren stylet de klassiske Uggsene til kremfargede bootcut-jeans, en oversized kamelkåpe og klassisk Kelly-veske fra Hermes. En chic UGGs-look som får oss til å ville børste støv av våre egne gamle helter.

Foto: Pernille Teisbaek

Influenceren Claire Rose har lagt sin elsk på UGG´ (miniversjonen) i fargen Chestnut, som hun stylet med et lekkert helsvart antrekk. Et perfekt antrekk for den norske vinteren.

Foto: Claire Rose

En annen populær modell er Coquette, en slip-in-modell med grovere såle. En sko som den tyske influenceren Sandra Heinrich Sauceda og Sofia Coelho sverger til. Stylet med grov stikk og bukser med ekstra lange ben – en deilig 2000-talls kombinasjon!

Foto: Sandra Heinrich Saucedo/ Filis_pina

Foto: Sofia Coelho

Foto: Claire Rose

Hvem husker vel ikke følelsens av helt Box-freshe UGGs? Det er noe nostalgisk og uskyldig ved disse bootsene som vi elsker, og det føles faktisk helt riktig å ta de i bruk igjen.

Shopping – UGGs:

Classic ultra mini fra UGGs, kr 1699 (annonse).

Classic mini versjon i fargen svart fra UGGs, kr 1999 (annonse).

Modellen Coquette fra UGG´s, kr 1200

Styles med:

Kåpe fra Toteme, kr 9000.

Stripete genser fra Other Stories, kr 990 (annonse).

Smalt belte fra Valentino, kr 3000.

Jeans med bootcut fra Tomorrow Denim, kr 2099.

Powered by Labrador CMS