Annonse

The Product  x ELLE

Gikk du glipp av ELLEs  live-shopping med The Product og Vanessa Rudjord? Fortvil ikke – vi deler den ekslusive rabattkoden og våre favoritter her. 

Publisert Sist oppdatert

I går var det duket for live-shopping sammen med The Product, hostet av Vanessa Rudjord og  ELLEs Fashion Contributor, Caroline Skjelbred. 

Og hvis du ikke fikk med deg denne så har du fremdeles mulighet til å se den her, og benytte deg av den eksklusive rabattkoden ELLELIVE15 som gir deg 15% rabatt på HELE kolleksjonen til The Product og kolleksjonen fra The Product x Vanessa Rudjord

Hvis du i tillegg kjøper undertøy, sokker eller lue, slenger de på –10 % ekstra i kassen. 

Så – årets julegaver kan du nå sikre deg til en supergod deal, og denne helt unike dealen varer ut søndag 5. november. 

Her kan du se live-shoppingen: 

På live-shoppingen ble sesongens nyheter presentert, samt sesongens fineste kåper, smarte julegavetips og de perfekte basevareplaggene. Alt man behøver i egen garderobe, og superfine julegaver man kan gi til noen man er ekstra glad i. 

Hvem ønsker seg vel ikke en ny lue eller et par kasjmirsokker? 

Under kan du se våre favoritter fra kolleksjonen. 

Den perfekt anledning for å sikre seg fine julegaver eller å unne deg noe som du har ønsket deg lenge.

The Product har nydelige baseplagg som er i helt tråd med den store Quiet Luxury-trenden, og  motepofil og podkaster, Vanessa Rudjord, har designet en egen linje for The Product med den perfekte strikkekjolen, nydelige kåper og kule jakker. 

Andre ELLE favoritter er de klassiske skinnbuksene, strikke- og kasjmirgenserne.  Se våre favoritter fra kolleksjonen her:

Shopping – The Product: 

Og husk at alt av undertøy, luer og sokker er det en tilleggsrabatt på 10 %. 

Bruk koden ELLELIVE15  på The Product så får du sikret årets julegaver.

Powered by Labrador CMS