MOTE

Svarte leggings stylet på 4 ulike måter

Dette er looken som frister mest nå!

Publisert Sist oppdatert

Det som frister mest nå om dagen, er å dra på seg en enkel legging. Vi styler den enten med en sporty tvist i form av magetopp og skinnjakke, eller med en svart pologenser og blazer til.

Leggings har gått fra å være et når-ingen-ser-meg-plagg til å bli en skikkelig wardrobe staple. Leggingsen kan styles med alt fra en løs skjorte til boots og blazer, og kan forvandles fra sporty til sleek på et nanosekund.  

Vi elsker i tillegg å reise i den, gjerne stylet med en oversized kasjmirgenser, kasjmirsokker, joggesko og en vintage blazer. Men vi kan også bruke den ute på en middag, da i kombinasjon med et par høye hæler og en stilren blazer inspirert av Rosie Huntington-Whiteley. 

Svarte leggings – shopping:

Leggings + bomberjakke

Foto: Spotlight Launchmetrics

For en enkel hverdagslook: Style dine svarte leggings med en bomberjakke til for en fin 90-talls-take på leggings-looken.

Leggings fra Lindex, kr 199 (annonselenke).

Svarte leggings og sporty topp

Foto: Instagram /@Estellechemouny

Vi vil gjøre som den franske stylisten og vintage-entusiasten, Estelle Pigault Chemouny, og style våre svarte leggings med en sporty topp, tennissokker, joggesko og skinnjakke. 

Leggings fra H&M, kr 99 (annonselenke).

Motepersonligheten Christine Centenera er ofte å se i svarte leggings og gjerne stylet, som her, med en høyhalset genser, en svart blazer og belte i midjen. Enkelt, sofistikert, og den perfekte looken for hverdagsgarderoben.

Leggings, dressjakke og heler

Foto: Spotlight Launchmetrics

Sorte tights fra Lululemon/Net a porter, kr 1462 (annonselenke). 

Style den svarte leggingsen med en lekker kåpe til, gjerne i en klassisk farge for en minimaltistisk – men allikevel sleek – look. Perfekt for en avslappende helg! 

Leggings og kåpe 

foto @mariam.kukhalashvili

Leggings fra Arket, kr 290 (annonselenke). 

Powered by Labrador CMS