MOTE

Svarte leggings stylet på 4 ulike måter

Dette er looken som frister mest nå!

Publisert Sist oppdatert

Saken inneholder annonselenker

Det som frister mest nå om dagen, er å dra på seg en enkel legging. Vi styler den enten med en sporty tvist i form av magetopp og skinnjakke, eller med en svart pologenser og blazer til.

Leggings har gått fra å være et når-ingen-ser-meg-plagg til å bli en skikkelig wardrobe staple.

Jeanette Madsen styler sine leggings med grove boots, strikk og stor jakke.
Jeanette Madsen styler sine leggings med grove boots, strikk og stor jakke.

Leggingsen kan styles med alt fra en løs skjorte til boots og blazer, og kan forvandles fra sporty til sleek på et nanosekund. 

Vi elsker i tillegg å reise i den, gjerne stylet med en oversized kasjmirgenser, kasjmirsokker, joggesko og en vintage blazer. Men vi kan også bruke den ute på en middag, da i kombinasjon med et par høye hæler og en stilren formsydd blazer á la Victoria Beckham.

Svarte leggings – shopping:

Leggings + bomberjakke

Foto: Spotlight Launchmetrics

For en enkel hverdagslook: Style dine svarte leggings med en bomberjakke til for en fin 90-talls-take på leggings-looken.

Svarte leggings og sporty topp

Foto: Instagram /@Estellechemouny

Vi vil gjøre som den franske stylisten og vintage-entusiasten, Estelle Pigault Chemouny, og style våre svarte leggings med en sporty topp, tennissokker, joggesko og skinnjakke. 

Motepersonligheten Christine Centenera er ofte å se i svarte leggings og gjerne stylet, som her, med en høyhalset genser, en svart blazer og belte i midjen. Enkelt, sofistikert, og den perfekte looken for hverdagsgarderoben.

Svarte leggings, pologenser og blazer

Foto: Spotlight Launchmetrics

Style den svarte leggingsen med en lekker kåpe til, gjerne i en klassisk farge for en minimaltistisk – men allikevel sleek – look. Perfekt for en avslappende helg! 

Leggings og kåpe 

foto @mariam.kukhalashvili

Powered by Labrador CMS