MOTE

Svarte leggings stylet på 3 forskjellige måter

Foto: Instagram / @Estellechemouny
Foto: Instagram / @Estellechemouny

Dette er looken som frister mest nå!

Publisert Sist oppdatert

Saken inneholder annonselenker

Det som frister mest nå om dagen (les: mens vi venter på at våren skal komme) er å dra på seg en enkel svart legging. Vi styler den enten med en sporty tvist i form av magetopp og skinnjakke, eller med en svart pologenser og blazer til.

Leggings har gått fra å være et når-ingen-ser-meg-plagg til å bli en skikkelig wardrobe staple.

Stylet med alt fra en løs skjorte til boots og blazer kan dette plagget forvandles fra sporty til sleek på en nanosekund. Vi elsker å reise i den, gjerne stylet med en oversized kasjmirgenser, kasjmirsokker, joggesko og en vintage blazer. Men vi kan også bruke den ute på en middag, da i kombinasjon med et par høye hæler og en stilren formsydd blazer á la Victoria Beckham.

Leggings + bomberjakke

Foto: Spotlight Laucnhmetrics

For en enkel hverdagslook: Style dine svarte leggings med en bomberjakke til for en fin 90-talls take på leggingslooken.

Svarte leggings – shopping:

Svarte leggings

Foto: Instagram /@Estellechemouny

Vi vil gjøre som den franske stylisten og vintage-entusiasten, Estelle Pigault Chemouny, og style våre svarte leggings med en sporty topp, tennissokker, joggesko og skinnjakke. Den perfekte sporty looken for en søndag eller når man ut på reise...

Motepersonligheten Christine Centenera er ofte å se i svarte leggings og gjerne stylet, som her, med en høyhalset genser, en svart blazer og belte i midjen. Enkelt, sofistikert, og den perfekte looken for hverdagsgarderoben.

Svarte leggings og blazer

Foto: Spotlight Launchmetrics

Style den svarte leggingsen med en boblejakke til, gjerne i en knallfarge for en sporty, men likevel leken, look. Perfekt nå mens vi venter på våren..

Leggings og boblejakke

Foto: Spotlight Laucnhmetrics

Powered by Labrador CMS