Mote

Stjel stilen: Claire Rose 

Preppy og chic – slik får du stilen til influenceren. 

Publisert Sist oppdatert

Saken inneholder annonselenker

Er det en dame vi til stadig henter inspirasjon fra, er det den nederlandske influenceren, Claire Rose. Hun har en tydelig klesstil som er både chic og tidløs.  

Hun er ofte å se i preppy plagg som en tweed jakke, og styler den på en minimalistisk og litt «amerikansk» måte. 

Hun bruker basics som hvite t-skjorter og long-sleeves (her er våre favoritter i ull), og er ofte å se i Adidas-sneakers og tyr til 90s gullsmykker. Håret er ofte perfekt fønet (hallo, Dyson-hår) og huden har en perfekt og glødene finish. Med andre ord: En superfin look som gir akkurat passe mengde vår-vibe. 

Dette er de fineste fuskepelsene akkurat nå! 

En naturlig make up, nydelig fønet hår og en preppy og chic klesstil. 

 La deg inspirere av Claire Rose, og shop stilen her: 

Stjel stilen – Claire Rose: 

Akkurat nå ønsker vi oss en chic «innejakke», og denne fra Mango er et skikkelig kupp! Denne kan vi style med alt fra dressbukse til lyse jeans, samt bruke over en kjole når våren kommer. Vi elsker fargen og fasongen! 

Invester i en long sleeve i merinoull og hold varmen, samtidig som du ser chic ut. Denne er perfekt under en tweed-jakke eller å bruke som layering under bluser og gensere hvis det er ekstra kaldt.

 Disse superkule jeansene står øverst på ønskelisten akkurat nå. 

Et par sporty sneakers gjør mye med preppy plagg, og Claire Rose er ofte å se med fine sneakers fra Adias på beia. Akkurat nå er det disse i samarbeid med Sporty & Rich som står øverst på ønskelista! 

Glød-dråpene i serien Liquid Super Loaded er faktisk de beste vi har prøvd noen gang, og denne bruker vi under dagkremen for en ekstra dewy finish. 

Hvis du først har prøvd en Dyson, er det vanskelig å gå tilbake til noe annet – så bra er den! Og vi tipper at lokkene til Claire Rose skyldes en Dyson på baderomshyllen. 

Sliter du med sveisen? Dette er de beste hårverktøyene akkurat nå.

Powered by Labrador CMS