9 trendplagg vi må ha nå!

Trendplaggene vi sikrer oss nå

Publisert Sist oppdatert

Vårmote trender 2022: En kul bomberjakke, en lekker trenchcoat, en heklet genser, cut out-plagg og en fargesterk statement kjole – Dette er plaggene vi skal sikre oss denne våren!

Vårmote trender 2022 – Dette er vårens 9 må-ha plagg

1. Den fargerike kjolen

Denne våren bugner det av nydelige farger som oransje, grønt, gult og rosa – og vi vil allerede nå sikre oss en fargerik statementkjole!

Oscar de La Renta SS22

Glitrende grønn minikjole fra Stine Goya, kr 2800.

2. Cut out-plagg

Body Con trenden herjer motebildet, og i kombinasjon med cut out er dette trenden som er perfekt for ekstra hotte vårdager. Det franske merket Courreges har mange godbiter med cut out-detaljer vi kunne drommer om.

Courreges SS22

Kjole med cut out-detaljer fra Courreges, kr 7900.

3. Drakten

Den korte drakten kan du bruke med flate sko til jobb, eller med superhøye hæler på fest. Gå for en knallfarget drakt a la Dior eller en tweedinspirert som hos Chanel. En chic update til vårgarderoben 2022.

Christian Dior SS22

Kortermet jakke fra Zara, kr 399.

Skjørt fra Zara, kr 359.

4. Trenchcoaten

Plagget som egentlig aldri går av moten og som passer til så godt som alt vi har i garderoben, er et lite vårtegn i seg selv. Gå for en i klassisk beige trenchcoat med knyting i midjen, som hos Burberry.

Burberry SS22

Trench fra Arket, kr 1995 (annonse).

5. Den svarte blazeren

Denne sesongen er blazeren enten ekstra kort eller ekstra stor. Gå for en cropped blazer og style den med en dressbukse som er høy på livet, eller gå for en som er litt oversized og bruk den som en minikjole. Hello sexy!

Versace SS22

Dressjakke fra Zara, kr 599.

6. Bomberjakken

Skal du kjøpe en ny jakke denne våren, la det være en bomberjakke. Dette er virkelig trendjakken for våren 2022 - gå for en som er litt romslig, og style den gjerne over klassiske kjoler eller til blyantskjørtet for en moderne kontorlook.

Max Mara SS22

Oversized bomberjakke fra Zara, kr 999

7. Rosa

Hvor fresht er det ikke med rosa? Dette er en farge du vil se mye av i tiden fremover, og vi har allerede dilla på den freshe og sterke rosafargen. Style den alene eller til andre knallfarger som oransje.

Versace SS22

Cardigan fra Other Stories, kr 790

8. Sommerstrikken

Nydelige heklede plagg er tilbake i motebildet. Style den heklede toppen med svarte dressbukser på date night, eller over en liten denimshorts på ferie. Dette plagget gir oss instant sommervibber i garderoben...

Alberta Ferretti SS22

Superkul heklet genser fra Envelope 1976, kr 5999

9. Strikkekjolen

Når komfort møter mote blir vi ekstra glad, nettopp derfor elsker vi strikkekjolen litt ekstra høyt. Man kan style den opp med superfine sandaler, den er perfekt å ha med seg på ferie og man kan daffe rundt med den hjemme. Så komfortabel og så fin!

Til våren skal vi gå for en fargerik strikkekjole og style den med flate chunky sandaler for en urban storby-look.

Chloe SS22

Strikkekjole fra Other Stories, kr 690(annonse).

Powered by Labrador CMS