horoskop

SpirituELLE prognoser for uke 50: Slik styrker du kontakten med din personlige styrke og kongelige kraft

Energier: styrke, individualitet, kongelighet

Publisert

ELLEs faste spirituELLE-spaltist, Kari Opsal, er tidligere profesjonell snowboardkjører og arkitekt, og jobber i dag som klarsynt. Gjennom å holde kurs og veilede intuitivt hjelper hun mennesker med å forstå seg selv bedre, og til å utvikle sine egne spirituelle evner. 

Kjære leser,

Vi står på terskelen til årets siste nymåne! Denne tirsdagen bringer nymånen i Skytten med seg en energi av entusiasme, håp og nye eventyr. En energi av positivitet og muligheter er over oss. Drøm stort, kjære leser!

Men - denne nymånen i Skytten har to sider. Én som gir oss en trang å starte på noe nytt, og en annen som kan gjøre oss usikre på veien videre. Denne andre siden kan minne oss på at det kan være lurt å sette klare grenser. Forvent at folk står opp for sine sannheter med en kraftig overbevisning - og forvent at du selv også føler behovet for å gjøre nettopp dét. 

Les også: Slik manifesterer du.

Dagen etter nymånen går Merkur i retrograd, noe som kan skape forvirring og hindringer for ideene, prosjektene og forholdene våre. Samtidig går også Jupiter, som påvirker Skytten og denne nymånen, retrograd. Det er som om universet ber oss om å ta en pust i bakken, se innover og reflektere før vi stormer fremover. 

Med andre ord - denne uka er den perfekte anledningen til å se tilbake på 2023. Det er nå vi kan samle innsikter som hjelper oss å sette nye mål, før vi tar steget inn i 2024. Kanskje lar du også denne ukas orakelkort, Tigeren, inspirere deg på veien? 

ELLEs faste spirituELLE-spaltist, Kari Opsal, er tidligere profesjonell snowboardkjører og arkitekt, og jobber i dag som klarsynt.

Orakelkort: Tigeren

Energier: styrke, individualitet, kongelighet

Å motta Tigeren er en invitasjon til å tre inn i en ny form for personlig styrke og kongelig kraft. Denne styrken kommer innenfra og eksisterer allerede i deg. Styrk kontakten med denne kraften gjennom å koble deg på din indre kjerne og ditt høyere selv. Dette kan du gjøre gjennom meditasjon, pust eller bevegelse. 

Her kan du kjøpe Orakelkortene «Sjelens speil» her. 

Sett en intensjon om å la denne kraften vise seg i deg gjennom alt du gjør. Din indre konge eller dronning er klar for å ta mer plass. Hvilke valg vil du ta, som den øverste på tronen i ditt personlige, unike rike? 

Kanskje handler dette om å sette enda litt tydeligere grenser eller å ta enda litt bedre vare på deg selv. Inviter inn den styrkende kraften av dette kortet, og kjenn hvordan det gir deg energien du trenger for å nå det neste nivået i livet. 

Månedshoroskopet for desember. 

Les flere horoskop-saker her. 

Powered by Labrador CMS