horoskop

SpirituELLE prognoser for uke 47: – Hvilke kvaliteter har du som menneske?

Energier: lys, kjærlighet, positivitet. 

Publisert

ELLEs faste spirituELLE-spaltist, Kari Opsal, er tidligere profesjonell snowboardkjører og arkitekt, og jobber i dag som klarsynt. Gjennom å holde kurs og veilede intuitivt hjelper hun mennesker med å forstå seg selv bedre, og til å utvikle sine egne spirituelle evner.

Kjære leser,

Har du noen gang kjent på den indre konflikten som kan oppstå når du føler at du burde være litt mer eller litt mindre av noe? Hvis du er introvert, kan tanken på å være mer utadvendt i sosiale settinger ha streifet deg. Og om du er mer ekstrovert og sosialt anlagt, har du kanskje vurdert å tone ned intensiteten og ta litt mindre plass.

Den siste uken har jeg igjen blitt påminnet kraften som ligger i å bare være meg selv, akkurat som jeg er. Jeg ble påminnet hvordan kunsten å være – å eksistere uten anstrengelse, uten presset om å være noe spesielt eller noe annet enn akkurat den jeg er i øyeblikket – kan ha en nærmest helbredende effekt på de rundt meg. Og sånn er det for oss alle! Som en tidligere people pleaser var det deilig med en påminnelse om akkurat dette. 

Les også: Ukeshoroskop for uke 47. 

Her kan du lese forrige ukes SpirituELLE med Kari. 

Energien av dette ble ytterligere forsterket da jeg trakk orakelkortet Lyset for dere idag. Det føltes så passende! 

Jeg inviterer deg til å skinne ditt lys med din unike glans denne uken. For noen er det en daglig kamp å finne sin plass, noen ganger til det punktet hvor vi strekker oss for litt for langt for å tilfredsstille andres forventninger. 

Livets ironi er at vi selv blir aller mest magnetiske og tiltrekkende, når vi våger å omfavne vår egen unike essens og bare være oss selv, uten forsøk på å tilpasse oss. Det er som om verden ønsker å omfavne oss når vi endelig tør å omfavne oss selv.

Orkelkort: Lyset

Energier: lys, kjærlighet, positivitet

Å motta Lyset opp ned er en påminnelse om at du er betydningsfull for menneskene rundt deg. Kanskje er du i en periode hvor det føles som at du ikke utgjør en forskjell for andre, og du ser ikke din egen evne til å lyse opp omgivelsene dine. Dette kortet er en sterk påminnelse om din urokkelige verdi og ditt indre lys. Du gjør hverdagen bedre for noen andre, kun i kraft av å være den du er. 

Ofte er det bare små ting som skal til; et lite smil eller å holde opp en dør. Kanskje er du en god lytter og rådgiver, som bringer unike synspunkter og perspektiver til menneskene rundt deg. Lag en liste over det du setter mest pris på ved deg selv. Hvilke kvaliteter har du som menneske? Se deg selv for den du er; slik andre ser deg.

Aldri tvil på at du utgjør en forskjell. Du er viktig. Du blir satt pris på. 

Les flere horoskop-saker her. 

Powered by Labrador CMS