horoskop

Klarsynte Kari Opsal spår uke 45, og denne uken er intuisjon og hjertet i fokus

Ukens energier: Kjærlighet, åpenhet, raushet. Hva betyr det og hva vil det si for deg? 

Publisert Sist oppdatert

ELLEs nye faste spirituELLE-spaltist, Kari Opsal, er tidligere profesjonell snowboardkjører og arkitekt, og jobber i dag som klarsynt. Gjennom å holde kurs og veilede intuitivt hjelper hun mennesker med å forstå seg selv bedre, og til å utvikle sine egne spirituelle evner. 

Kjære leser,

Velkommen til en spennende spirituell reise her på elle.no! Hver uke vil denne spalten gi deg en god dose spirituelt påfyll, innsikt og nyttige verktøy for deg i hverdagen. Nederst i spalten finner du ukas orakelkort - trukket til deg fra min orakelkortstokk, Sjelens Speil. Dette kortet kan være din nøkkel til å sette intensjoner for den kommende uken.

For meg handler spiritualitet i stor grad om å lytte til den indre visdommen som bor i oss alle. Du vet den følelsen i magen som noen ganger ikke gir noen rasjonell forklaring? Det er nettopp den jeg ønsker å oppmuntre deg til å lytte til. Etter å ha gjort utallige klarsynte lesninger på mennesker, er det alltid ett fellestrekk som går igjen i informasjonen som kommer gjennom til meg: jo mer du følger denne indre stemmen, jo mer i samsvar blir livet ditt med din sanne natur – på lang sikt.

På kort sikt kan det derimot virke upraktisk og til og med smertefullt å følge intuisjonen. Hva om magefølelsen antyder at du ikke er i riktig forhold? Eller at ditt sanne kall er noe helt annet enn det du gjør i dag? Det er sårbart og krever mot å følge intuisjonen. Det krever at vi tør å la andre se hvem vi virkelig er. Det kan føles som om du river opp røttene dine og hopper ut i det ukjente. Du risikerer å bryte med forventninger og å skuffe andre. 

Det er bare det, at det ulmende suget i magen sannsynligvis ikke vil forsvinne før du gjør de noen ganger ubehagelige endringene. Men når du først tør å følge hjertet og leve på en autentisk måte, vil du føle deg så mye bedre i hverdagen! 

Men hvordan i alle dager skal du vite om det er intuisjonen eller frykten som snakker til deg? Intuisjonen er som en stille stemme fra dypet i deg selv, mens frykten ofte snakker raskere og argumenterer mer høylytt. For å styrke intuisjonen din er det ett prinsipp som gjelder: Søk stillheten. Gå en tur uten å høre på musikk eller podcast. Sett deg på en stubbe i skogen og pust med magen. I det stille finner du klarhet.

Min oppfordring til deg denne uka, kjære leser, er å kjenne inn i hjertet ditt våge å lytte til beskjedene intuisjonen din har til deg. Hvordan kan du ta små museskritt som hedrer ditt autentiske selv?

Ukens orakelkort: HJERTET

Energier: kjærlighet, åpenhet, raushet

Å motta Hjertet er en invitasjon til å utforske om det finnes større rom i livet ditt for å åpne døren til hjertet ditt enda litt mer. Kanskje handler dette om å åpne hjertet ditt til deg selv og være ærlig med hva din egen indre stemme forteller deg. Kanskje betyr dette at det er på tide å leve enda mer fra hjertet. Eller kanskje handler dette om å snakke fra hjertet til noen rundt deg. 

Hvor åpent hjertet ditt er, legger grunnlaget for hvor mye kjærlighet og blomstring du tillater deg selv i hverdagen. Kanskje har du bevisst eller ubevisst satt opp en beskyttende mur rundt hjertet ditt, for å unngå å være sårbar? Å våge å åpne hjertet vil alltid bringe mer glede, rikdom og nytelse inn i livet. 

Uansett hvem eller hva du åpner opp for og gir kjærlighet til, vil kjærligheten alltid finne veien tilbake til deg. Det er trygt å la kjærligheten blomstre. Det er trygt å gå med hjertet først.

Book en klarsynt reading med Kari her. 

Bestill orakelkortene Sjelens Speil her. 

Powered by Labrador CMS