horoskop

SpirituELLE: I helgen skjer det noe bemerkelsesverdig – som kun inntreffer hvert 20. år

– Mandag åpner døren for inspirasjon, kreativitet og samarbeid, mens torsdag og fredag er ideelle dager for kommunikasjon.

Publisert

ELLEs faste spirituELLE-spaltist, Kari Opsal, er tidligere profesjonell snowboardkjører og arkitekt, og jobber i dag som klarsynt. Gjennom å holde kurs og veilede intuitivt hjelper hun mennesker med å forstå seg selv bedre, og til å utvikle sine egne spirituelle evner. 

Kjære leser,

En spennende uke venter oss! Orakelkortet for denne uka er Rotblomsten, trukket opp ned. Dette kortet minner oss om viktigheten av å forankre oss i jorden før vi strekker oss mot våre høyeste mål. Så husk, det er kun når vi står solid plantet på bakken at vi kan strekke oss mot stjernene. Ta med deg dette i bakhodet, når vi nå titter nærmere på de interessante astrologiske hendelsene som preger den kollektive energien denne uka. 

Mandag åpner døren for inspirasjon, kreativitet og samarbeid, mens torsdag og fredag er ideelle dager for kommunikasjon. Har du noen ideer eller konsepter du har tenkt og grublet på, er nå tiden inne for å dele dem med verden!

Les også: Månedshoroskopet for januar. 

Lørdag er en bemerkelsesverdig dag da Pluto skifter tegn fra Steinbukken til Vannmannen, en hendelse som kun inntreffer hvert tyvende år. De kommende ni månedene kan komme til å utfordre oss på forskjellige måter. Vannmannens fokus på det kollektive, grupper og samfunn, kombinert med Plutos transformative kraft, kan tyde på at vi kan stå overfor temaer som kollektiv problemløsning og samarbeid. 

Er vi på vei inn i en periode der den kollektive kraften står i sentrum? Hva kan det bety, både i samfunnet vårt og i verdensammenheng?

Tips: Her kan du forhåndsbestille boka til Kari Opsal: «Spirituell - en håndbok på reisen til det uforklarlige».

Vi beveger oss fra den praktiske og jordnære Steinbukken til den ambisiøse og målrettede Vannmannen på lørdag. Bruk tiden frem til lørdag til å reflektere, planlegge og kanskje til og med vurdere endringer i jobbsituasjonen. Kjenner du på behovet for omstrukturering eller forbedring? Er det mulig at selve jobben din skriker etter en ny retning?

Nyt denne uken med fokus på personlig vekst og kollektive skift. Stå solid plantet på bakken, utforsk nye horisonter og vær åpen for det uventede!

Ukens orakelkort: Rotblomsten opp ned

Å motta Rotblomsten opp ned er en påminnelse om at det først er når du har et solid rotfeste at du virkelig kan springe ut i full blomst. På hvilke områder i livet føler du deg ikke stabil og trygg i deg selv eller i omgivelsene dine? 

Kanskje handler dette kortet om en energetisk forankring i deg selv, eller om en mer fysisk jording i omgivelsene dine, gjennom bosituasjonen eller den geografiske plasseringen din. Dette kortet inviterer deg til å meditere over energien og følelsen av stødighet og jording. Ta av deg skoene og gå barfot på gresset. Forestill deg at du danner energetiske røtter som strekker seg ned under jordens overflate. 

Kjenn på energien fra selve jorden vi lever på. Moder jord holder deg godt forankret ved hjelp av tyngdekraften. Sett en intensjon om å styrke din forbindelse til jorden. Dette vil skape de aller beste vekstvilkårene for deg på livsreisen videre. Uten en stabil og jordet energi er det vanskelig å være fullt og helt seg selv, noe som igjen gjør det vanskelig å ta gode valg. Det er på tide å virkelig slå rot. Tillat deg selv å springe ut i den vakre blomsten du er. 

Les også: Slik manifesterer du.

Her kan du kjøpe Orakelkortene «Sjelens speil» her. 

Les flere horoskop-saker her. 

Powered by Labrador CMS