horoskop

SpirituELLE: Dette ligger i kortene for årets første uke 

Årets første spirituELLE værmelding.

Publisert Sist oppdatert

ELLEs faste spirituELLE-spaltist, Kari Opsal, er tidligere profesjonell snowboardkjører og arkitekt, og jobber i dag som klarsynt. Gjennom å holde kurs og veilede intuitivt hjelper hun mennesker med å forstå seg selv bedre, og til å utvikle sine egne spirituelle evner. 

Denne uka bringer med seg en slags tosidighet - på den ene siden føler du deg kanskje full av giv og driv, og på den andre siden føles det kanskje som om du ikke ser helt klart hvor du skal. Fortvil ikke, det er nemlig kontrastenes uke. Mens vi farges av en nyttårs-driv der vi er klare for å brette opp ermene og sette igang - så sier den kollektive energien også: vent. 

Tips: Her kan du forhåndsbestille boka til Kari Opsal: «Spirituell - en håndbok på reisen til det uforklarlige».

Denne uka kan være preget av misforståelser og kludrete kommunikasjon. Ikke hast med å ta avgjørelser. Forsøk å ikke legge noen faste planer denne uka, men utforsk heller muligheter og utsett å ta beslutninger. 

Kan du la uka få lov til å gå litt sakte? Ta deg tid til å drømme, fantasere, og til å tydeliggjøre din egen visjon for 2024. Det er nemlig like viktig å bruke tid på det energetiske aspektet av drømmene og manifestasjonene dine. Har du hørt uttrykket om at suksess i livet er 80 % mental innstilling og 20 % handling?

Mot slutten av uka vil alt føles klarere. Uka etter vil også føles lettere, så benytt sjansen nå til å legge inn litt ekstra ro og hvile. 

Ukas orakelkort er Bjørnen - et kort som minner oss på å stole på vår egen rytme. Kan du gjøre som bjørnen, gå i hi - vente litt med alt - og la klarheten få komme helt av seg selv.

Les også: Slik manifesterer du.

Orakelkort: Bjørnen 

Energier: Rytme, takt, syklus. 

Å motta Bjørnen symboliserer at du er i ferd med – eller allerede har – kommet godt på vei mot å leve livet etter din egen, personlige rytme. 

Husk at din livskraft og energi er helt unik, og at du ikke fungerer på samme måte som noen andre. Du er ment til å finne din helt egne vei i livet, og lære hvordan du selv ønsker å leve. 

Hvor godt føles vel ikke livet når du virkelig respekterer din egen rytme? Dette krever at du kjenner både deg selv og dine behov godt, og at du setter klare grenser ut fra kjærligheten du har til deg selv. Stol på ditt naturlige tempo. 

Dette kortet er en invitasjon til å fortsette å ta de gode valgene, slik at livet blir like balansert som du ønsker. Lytt til kroppen og intuisjonen, og handle etter din unike takt. Spill på livets tromme og lev etter din egen rytme.

Her kan du kjøpe Orakelkortene «Sjelens speil» her. 

Les også: Månedshoroskopet for januar. 

Les flere horoskop-saker her. 

Powered by Labrador CMS