horoskop

SpirituELLE: Denne uken skal du dele dine tanker og følelser med andre

– Under denne nymånen er kommunikasjon nøkkelen.

Publisert Sist oppdatert

ELLEs faste spirituELLE-spaltist, Kari Opsal, er tidligere profesjonell snowboardkjører og arkitekt, og jobber i dag som klarsynt. Gjennom å holde kurs og veilede intuitivt hjelper hun mennesker med å forstå seg selv bedre, og til å utvikle sine egne spirituelle evner. 

Kjære leser,

Denne uken, på torsdag 6. juni, faller nymånen i Tvillingene. Tvillingene, styrt av Merkur, planeten for kommunikasjon og informasjon, inviterer oss til å åpne opp for nye perspektiver og inspirerende samtaler.

Under denne nymånen er kommunikasjon nøkkelen. Passende nok var det orakelkortet Halsen som hoppet ut av orakelkortstokken denne uken, et kort som minner oss på hvor viktig det er å uttrykke vår sannhet. Nå er det på tide å dele dine tanker og følelser med andre. Tvillingene viser oss verdien av dialog og hvordan vi kan knytte bånd gjennom ord. Kanskje er det en samtale du har utsatt, et brev du har tenkt å skrive, eller en melding du vil dele med verden. Nå er tiden inne for å ta det første steget!

Tvillingene er kjent for sin sosiale natur og nysgjerrighet. Hva med å samle venner denne uken og dykke ned i dype, meningsfulle samtaler? Nymånen markerer starten på en ny syklus, og det gjør dette til en perfekt tid for å så frø for nye ideer og prosjekter. Tvillingene symboliserer også læring og fleksibilitet, så bruk denne perioden til å utforske nye interesser, lære noe nytt eller planlegge på en spennende reise du har drømt om lenge.

La denne nymånen i Tvillingene inspirere deg til å være åpen, dele og vokse. Utforsk, lær og la samtalene flyte fritt – du vet aldri hvilke nye veier de kan åpne for deg!

I boka mi Spirituell - en håndbok på reisen til det uforklarlige, kan du lese flere tips dersom du er midt i en spirituell oppvåkning. 

Ukas orakelkort: Halsen

Energier: kommunikasjon, uttrykk, sannhet

Å motta Halsen er en invitasjon til å dele dine unike perspektiver med andre. Kanskje handler dette om i større grad å dele med dine nærmeste hvem du er, og hva du tror på. Eller kanskje handler dette om å virkelig la verden få høre stemmen din. Hva tar du for gitt som andre kan ha glede av? Du sitter på verdifull kunnskap og erfaring som andre vil finne nyttig og inspirerende. 

Kanskje handler dette om et fagfelt du har fordypet deg i, eller personlige livserfaringer som kan være av verdi for andre. Utfordre deg selv til å ta steget ut av komfortsonen. Snakk om det som er viktig for deg. Kanskje er det ikke før deler, og får tilbakemeldinger fra andre, at du ser hvor stor verdi budskapet ditt har. Din stemme teller.

Her kan du kjøpe Orakelkortene «Sjelens speil». 

Les flere horoskop-saker her. 

Powered by Labrador CMS