mat

Søtsug-sorbé

Denne er perfekt å ty til når søtsuget nærmer seg!

Publisert Sist oppdatert

Denne tyr jeg til når jeg virkelig kjenner at søtsuget kicker inn. Den er nemlig lynrask å lage og har en herlig søt smak samtidig som du får i deg både fiber, C-vitamin og antioksidanter som bidrar til å beskytte cellene våre mot skade!

Les også: Veggieladas – så godt og så enkelt å lage...

Søtsug-sorbé

Tid: 5 minutter • 1 porsjon • glutenfri

Du trenger:

1 1/2 dl frosne bringebær

1 ss varmt vann

2 ss naturell yoghurt, kesam eller vaniljekesam

TOPPING

pistasjnøtter (kan sløyfes)

Slik gjør du:

Ha frosne bringebær i en skål og hell over 1 ss varmt vann. Tilsett yoghurt eller kesam og stavmiks blandingen til du får en sorbé-lignende konsistens. Topp med pistasjnøtter.

Ny kokebok fra Emilie Nereng

Sunnere livsstil av Emilie Nereng, kr 349 (annonse).

Oppskriften er tatt fra boken Sunnere livsstil – I boka deler Emilie Nereng enkle og digge oppskrifter som passer perfekt for deg som vil spise noe som både er supergodt, men samtidig sunt.

Powered by Labrador CMS