Disse seriene vil du se i sommer!

Er du i villrede over hva du skal ta fatt på nå som Game of Thrones er over? Look no further. Her er den ultimate listen over TV-seriene som har premiere nå og utover sommeren 2019.

Publisert Sist oppdatert

Disse seriene vil du se i sommer: Sommeren er blitt høysesong for å lansere nye TV-serier og filmer, og sommeren 2019 er intet unntak. Her er vår liste over TV-seriene du må få med deg mellom bading, isspising og solslikking.

She's Gotta Have It sesong 2 – premiere 24. mai på Netflix

Har du ikke fått med denne serien fra Spike Lee ennå, er det bare å sette seg godt til rette og binge watche hele helgen. New Yorkeren Nola Darling (DeWanda Wise) sliter med å være tro mot seg selv og drømmene sine, samtidig som hun sjonglerer tre elskere. Serien er basert på regissør Spike Lees debutfilm med samme navn fra 1986.

https://youtu.be/7kOTDDxRZ48

What If – premiere 24. mai på Netflix

Renee Zellweger spiller hovedrollen i denne thriller-serien med en tvist. Plottet utforsker de dramatiske konsekvensene av hva som skjer når ålreite folk begynner å gjøre ikke så ålreite ting ... En ung idealistisk forsker prøver desperat å få på plass finansiering til å starte opp en tech-bedrift, og inngår en avtale med en mystisk investor (Zellweger). Serien har fått kritikk for å være litt enkel, men anmelderne mener samtidig at den er avhengighetsskapende, og Oscar-vinner Renee Zellweger eier visstnok skjermen, så vi gleder oss!

https://youtu.be/AFnI887xhBE

Vida sesong 2 – premiere 29. mai på C More

Vida har blitt omtalt som fjorårets beste skjulte TV-serieperle. Denne dramaserien handler om to vidt forskjellige søstre som har glidd fra hverandre etter oppveksten øst i Los Angeles. Et oppgjør med fortiden og en sjokkerende sannhet om moren, Vida, venter når de gjenforenes i sitt gamle nabolag. I andre sesong må Lyn og Emma takle økonomiske problemer og konkurrerende boligutviklere når de tar fatt på det harde arbeidet med å gjenoppbygge morens virksomhet og arv.

https://youtu.be/GmANN8aoTtE

The Handmaid's Tale sesong 3 – premiere 6. juni på HBO Nordic

Den prisbelønte dramaserien The Handmaid's Tale er tilbake med sin tredje sesong. Tjenerinnen June (Elizabeth Moss) er igjen fanget i det dystopiske regimet Gilead etter at hun valgte å ikke rømme til Canada på slutten av sesong to. Nå kjemper hun for å slå tilbake mot fundamentalistene, mot overveldende odds. Uventede gjenforeninger, svik, og en reise til Gileads fryktinngytende hjerte tvinger alle karakterene til å ta opp kampen mot overmakten. Blessed be the fight, sier vi. De tre første episodene slippes på premieredagen, etterfulgt av en ny episode hver torsdag.

https://youtu.be/RcTvQx1Wot0

Big Little Lies sesong 2 – premiere 10. juni på HBO Nordic

Endelig er "The Monterey Five" tilbake: Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern og Zoё Kravitz dukker alle opp i sesong to av megasuksessen Big Little Lies. Denne gangen får de selskap av selveste Meryl Streep i rollen som svigermoren til Celeste (Nicole Kidman). På overflaten virker det som om alt er normalt i den fredelige kystbyen Monterey i California. Mødrene er like hengivne som før, fedrene støtter dem, barna er bedårende, og husene de bor i er like flotte som alltid. Men den skjebnesvangre kvelden som avsluttet forrige sesong forandret alt, og nå dukker Celestes svigermor opp for å finne ut av hva som egentlig skjedde med sønnen hennes. Manuset er basert på uutgitt oppfølger-materiale fra forfatteren av boka Big Little Lies, som sesong 1 var basert på, Liane Moriarty.

https://youtu.be/CtNLWel1NqM

Euphoria – premiere 17. juni på HBO Nordic

Euphoria handler om en gruppe high school-elever som navigerer seg gjennom en verden av dop, sex, identitet, traumer, sosiale medier, kjærlighet og vennskap, sett fra perspektivet til tenåringene, på en empatisk og oppriktig måte. Vi følger 17-årige, rusavhengige Rue Bennett som kommer rett fra rehab og som sliter med å finne en mening med fremtiden sin. Livet hennes endres brått når hun møter Jules, en transjente som flytter til byen etter at foreldrene hennes skiller seg, og som også søker etter tilhørighet, i likhet med Rue. Musikeren og skuespilleren Zendaya (Spider-Man: Homecoming , The Greatest Showman) har hovedrollen som Rue. Hun spiller mot blant andre Maude Apatow (Girls), Eric Dane (Grey’s Anatomy), Alexa Demie (Mid90s), Jacob Elordi (The Kissing Booth), Barbie Ferreira (How to Behave), Storm Reid (A Wringle in Time), Algee Smith (The Hate U Give) og Sydney Sweeney (Sharp Objects og The Handmaid’s Tale). Drake er en av seriens produsenter.

https://youtu.be/LRwCvJ9EQRM

Gösta– premiere 1. juli på HBO Nordic

HBO Europes første nordiske serie er regissert av svenske Lukas Moodysson (Fucking Åmål, Tilsammans, Lilja4ever). Gösta handler om den 28 år gamle, nyutdannede barnepsykologen Gösta som får jobb i en liten by i Småland. Han flytter fra Stockholm og leier en hytte ute i skogen. Gösta vil gjerne være den snilleste personen i verden og hjelpe alle han møter på sin vei. Noen ganger går det bra, andre ganger ikke ... På premieredagen blir de fire første episodene av serien tilgjengelige, etterfulgt av to nye episoder hver mandag.

https://youtu.be/DT8GXhGeBDQ

Stranger Things sesong 3 – premiere 4. juli på Netflix

Tilbake til The Upside Down. Etter en pause på nesten to år er Stranger Things endelig tilbake – og nå er Six, Dustin og resten av gjengen offisielt blitt tenåringer. Det betyr at vi kan vente oss en del hormonelle drama mellom slagene med sci-fi-monstrene. Vi gleder oss!

https://youtu.be/YEG3bmU_WaI

Les også: Downton Abbey blir film!

Powered by Labrador CMS