Plutselig panikk over at bikinisesongen er her og magen din står rett ut som en ballong? Prøv disse 11 tipsene som alle er med på å gi deg en flatere mage!

1. Rett deg opp og du vil få en finere figur. Når holdningen din er bra, vil magemusklene dine automatisk begynne å jobbe.

2. Drikk masse vann.

3. Spis mer H2O. Frukt og grønnsaker med høyt vanninnhold gjør deg mett fortere. Start måltidet med suppe, salat eller grønnsaker med feks hummusdipp.

4. Spis nøtter istedenfor snacks.

5. Drikk kaffe. Kaffe er vanndrivende noe som hjelper på en oppblåst mage.

6. Ha melk i frokostblandingen din. Forskning viser at mat med høyt kalsiuminnhold  hjelper på magen.

7. Sett av tid til å gå på do. De fleste kvinner vil helst ikke snakke om det, men du bør sette av tid hver dag til å gå på do. For mye stress med dorutinene kan nemlig forårsake forstoppelse.

8. Spis sakte. Gjør det til vane å tygge hver bit ti ganger før du svelger den. Magen må jobbe på overtid for å bryte ned mat som ikke er godt tygget, noe som kan føre til gass og fordøyelsesproblemer.

9. Spis daglig probiotika. Fordøyelsessystemet ditt har godt av det vi kaller gode bakterier for å bryte ned maten og skape en fin bakterieflora i tarmene. Probiotika finnes naturlig i yoghurter feks.

10. Dropp tyggisen. Når du tygger tyggis, svelger du unødvendig luft som havner i magen din. Forskning viser at dette kan medføre oppblåst mage, noe som igjen medfører at du plutselig ikke kommer inn i favorittbuksene dine.

11. Slapp helt av. Når du stresser produserer kroppen din mer steroider og stresshormoner, som igjen fører til mageproblemer og forstoppelse. Det er derfor viktig at du sitter når du spiser, og tar deg god tid til å nyte hvert måltid.

Rettelse: I utgangspunktet viste vi kun til ELLE.com som kilde, da kildene i saken er ukjente for det norske publikum. Vi har nå rettet opp i dette og viser herved til at kildene i saken er en av USA`s mest profilerte trenere Kim Lyons og ernæringsekspert Jaclyn London fra Good House Keeping. 

Den egentlige saken kan leses i sin helhet på ELLE.com

Relatert

Stjernetegnene som passer sammen

Vanskelig å finne den rette? Grunnen kan være enkel, og du bør se mot stjernene for å få svar

Stjernetegnene som passer bra sammen
tørst symptom

Er du ofte tørst? Da burde du sjekke dette…

Her er åtte mulige årsaker til at du er tørst.
gressenka

Gressenka

Fredagsjenta har fått smake på livet som gressenke.