ZO Skin Health Glow Kit

ELLE har testet rutinen som gir superglød!

Publisert Sist oppdatert

Micro Facial Program fra ZO Skin Health er et hjemmebehandlingskit satt sammen av topproduktene fra ZO for å gi glødende og plumpet hud. Det er det perfekte party-kittet med andre ord ... Dette måtte vi bare prøve!

Selve kittet inneholder hele fem fantastiske produkter, og noen av bestselgerne fra ZO, med Exfoliating Cleanser, Exfoliating Polish, Complexion Renewal Pads, Enzymatic Peel og hele tre Brightening Sheet Masques.

Glow-kittet fra Zo Skin Health inneholder hele 5 nydelige produkter som gir en helt fantastisk glød!

Slik gjorde vi det:

Først vasket vi huden med den deilige rensegelen som eksfolierer og renser huden, fjerner døde hudceller og tilstoppede porer.

Deretter skrubbet vi huden med Exfoliating Polish, og vasket av dette med lunkent vann. Allerede her merket vi en forskjell.

Som det tredje steget brukte vi Complex Renewal Pads som inneholder salisylsyre. Denne eksfolierer og reduserer overflødig talg og tilstoppede porer.

Ette dette la vi på et lag av ansiktsmasken Enzymatic Peel – denne ansiktsmasken skal virke i cirka 15-20 minutter. Den både eksfolierer og plumper huden. Hello, glow!

Siste steg i dette glow-kittet fra ZO, er en Brightening Sheet Masque. Denne gir massevis av fukt til hud og en helt vill glød. La den virke i 10-15 minutter, og la restene ligge på huden. Et voilá: Huden er glødene fresh og virkelig partyklar.

Vi ELLEsker dette kittet da huden føles ren, hydrert og super glowy. Akkurat slik man føler etter en ansiktsbehandling – bare til en brøkdel av prisen. Kittet holder også til flere bruk, så her kan man fint holde gløden helt til julaften.

Micro facial program fra ZO, kr 1690.

Et virkelig supert glow-kit som holder hva det lover, og som man kan fint bruke en gang i uken for å holde på en glødene, ren og superhydrert hud. Du finner det her!

Powered by Labrador CMS