Annonse

Influencer Tess Hell om vårens største smykketrender, Paris og det perfekte datenight-antrekket  

Hva skjer når vi mikser 70s California glam og Parisisk romantikk? Den perfekte inspirasjonen for sesongens smykketrender. 

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Edblad. 

Moteukene er i gang, og vi klør i fingrene etter å planlegge vårens garderobe allerede nå. Kuldegradene gjør det derimot vanskelig å bytte ut ullplaggene, men ett element av antrekket kan planlegges – og brukes – allerede nå: Smykkene. 

Når vi finner et favorittsmykke, bruker vi det igjen og igjen, sesong etter sesong, og dermed er det en sikker investering. I år har vi lyst til å gå skikkelig «all in» med øredobber, halskjeder, ringer og armbånd – gjerne i en miks av både stiler og materialer – og den nye kolleksjonen til Edblad er det perfekte stedet å starte. 

California Dreaming

Vårkolleksjonen til Edblad er en nydelig miks av gammelt og nytt. Det er en kombinasjon av moderne og «urban chic» med inspirasjon fra solfylte Los Angeles på 1970-tallet. 

Tess Hell har på seg chunky øredobber, halskjede, ring og armbånd fra Amarillo. De små ringene er fra Beverly-serien

Tenk solfylte dager og kvelder (og fester) som aldri tar slutt – litt som i et klassisk Slim Aarons-fotografi. Smykkene bærer preg av sterke materialer, samt myke arkitektoniske former, og gir en følelse av avslappet glamour – på skikkelig 70s-California-vis.

Her har tess på seg halskjede, ring og manshettarmbånd fra Amarillo, samt ring på høyre hånd fra Beverly-serien

Vårens største smykketrender

Den nye kolleksjonen er delt inn i fire ulike serier, så her finnes det virkelig noe for enhver smak. Seriene Beverly, Amarillo, Elysan og Summit setter tonen for sesongens kommende trender, og passer også godt til alle vårens antrekk – uansett hvilken stil du foretrekker. 

I Beverly-serien finnes det flere hjerteformede smykker, som gir en følelse av ekte 70-talls-glamour med en touch av vintage. Der Beverly-serien er perfekt for den trendbevisste, er Amarillo-serien i messing et nikk til festens mest dristige gjest. Den er inspirert av det legendariske Rose Bowl-markedet utenfor Los Angeles, og tilbyr blant annet to av sesongens aller største trender: Maxi-studs og mansjettarmbånd. 

Her har Tess på seg smykker fra både Beverly- og Amarillo-serien.

Smykkene i Elysian-serien er litt mer diskrete, og er helt perfekte for deg som liker det litt mer subtilt – men allikevel ønsker «wow-effekten». Øredobbene, halskjedene og armbåndene er superelegante og passer til både hverdags og fest. 

Et utvalg av Elysan-smykkene: Halskjede, øredobber og et armbånd. 

Den siste serien, Summit, inneholder flere spektakulære smykker, men her er det øredobbene utformet som en sol som spiller hovedrollen. Øredobber som har fine løsninger både foran og bak blir en stor greie denne våren, noe som denne serien tilbyr. 

Ring og to varianter av øredobber fra den vakre Summit-serien. 

Når vi tar med oss denne kolleksjonen med sterke referanser til Los Angeles og forflytter oss til Paris, får vi en nær perfekt kombinasjon av glamour og romantikk. Det er akkurat denne stemningen vi søker – og ønsker å være i – den kommende sesongen.

Her har Tess på seg smykker fra både Beverly- og Amarillo-serien. 

Paris i våre hjerter 

Det er opplest og vedtatt: Paris er verdens mest romantiske by. Den overveldende og vakre arkitekturen, mylderet av fantastiske restauranter og uendelige shoppingalternativer, gjør den franske hovedstaden til det ultimate reisemålet – spesielt om du skal unne deg en aldri så liten kjærlighetshelg. Ps: Det er selvfølgelig også lov å ta med seg en venn eller venninne ...      

I filmen The Devil Wears Prada er det en scene som viser Paris fra lufta med sangen «City of Blinding Lights» av U2 på full guffe i bakgrunnen (de som vet de vet). Miranda Priestly (Meryl Streep) og Andrea Sachs (Anne Hathaway) er på vei til Haute Couture-moteuken og stemningen er magisk når de kjører langs en lyssatt Champs-Èlysées.

– Jeg vil si lyset og inspirasjonen er det beste med byen, sier ELLE Sveriges Fashion Contributor, Thérèse Hellström AKA Tess Hell. Hun har tidligere bodd flere år i Paris, og som de aller fleste andre er hun helt enig i at byen er encroyable.

– Det er ingen by som har så herlig lys som Paris. Det er en grunn til at byen kalles «lysets by»... og inspirasjonen man får her er helt spesiell. Rundt hvert gatehjørne er det noe nytt og spennende, inspirerende eller unikt.

Men ... hva er det egentlig som gjør byen som romantisk? 

– Jeg tror det er en kombinasjon av atmosfæren, menneskene og stedene, sier Tess. 

– Alt er litt mer spennende i Paris enn i andre byer. Og så er det mange ikoniske monumenter som bidrar til den romantiske stemningen ... Eiffeltårnet, Triumfbuen, parkene, osv.

Amarillo Ring Gold på høyre hånd og Beverly Ring Gold på høyre pekefinger. Tess har også på seg Diego Ring Gold fra en tidligere kolleksjon. 

Selv om store deler av det sentrale Paris er vakkert (og romantisk), finnes det noen steder som utmerker seg spesielt. For en langhelg har Tess følgende tips: 

– Jeg ville si å bestille et koselig hotell i Saint-Germain, spasere rundt i Jardin des Tuileries, besøke den klassiske Monet-utstillingen, spise lunsj på Les Antiquaires og deretter kjøpe med en take-away kaffe på Café Kitsuné for så å ta båten langs Seinen med utsikt over Eiffeltårnet.

Hennes absolutte favorittsted for datenight er en kjent og kjær klassiker, som også ELLE-redaksjonen stadig reiser tilbake til. 

– Selv om jeg generelt er litt lei av Hôtel Costes, synes jeg det er et fantastisk sted for en date. Jeg har selv hatt noen dater der ...

Skal du på en datenight – enten i Paris eller på den lokale vinbaren – ikke vær redd for å pynte deg litt ekstra. Kjør på med favorittantrekket og style de med noen statement-smykker. 

– Jeg går gjerne en klassisk blazer med skulderputer, hvit t-skjorte og jeans, sier Tess. 

– Jeg topper deretter stilen min med et par høye hæler og smykker. Jeg synes man kan gå for «more is more» når det gjelder smykker på en date, fordi det gir en persolig touch. Det sier noe om hvem du er. 

Powered by Labrador CMS