Dr Greve Pharma Vitamin C dagkrem: Jeg har alltid elsket å handle skjønnhetsprodukter på apotekene i Paris, og etter snart halvannet år uten reising har jeg nå funnet en ny apoteksfavoritt som ikke krever pass for en plass på baderomshylla.

Flytende gull

Dagkremen fra Dr Greve Pharma er virkelig noe av det mest overraskende jeg har testet. Jeg så for meg en typisk «apotekskrem». Noe som var hakket mer sexy enn Spenol, men som likevel ikke gjorde stort mer enn å gi huden fukt.

Derfor ble jeg mildt sagt gira da jeg trykket på pumpeflasken, og det som kom ut var en slags champagne i kremform. For denne dagkremen inneholder nemlig lysreflekterende pigmenter!

DrGreve pharma dagkrem

Dr Greve Pharma Vitamin C dagkrem, 50 ml, 239,-

Konsistensen var lett å smøre ut, samtidig som huden virkelig fikk seg en boost. Og disse lysreflekterende pigmentene tok huden min til neste nivå! Faktisk er det så fresht at jeg flere dager har valgt å droppe min faste BB- eller CC-krem, fordi jeg synes denne dagkremen gjør susen, spesielt nå som ansiktet har fått seg et lite dryss av fregner.

Vitamin C

Som en bonus er den proppfull av C-Vitamin som bekjemper frie radikaler, gusten hud og fine linjer, og du gjettet det kanskje – gir glød! OG! Den passer for alle hudtyper! Prisen er det virkelig ingenting å si på – her snakker vi budsjett!

Og nei, den ser kanskje ikke så spennende ut, men skinnet kan bedra, og det er denne et godt eksempel på. Denne dagkremen har herved fått fast plass på min baderomshylle, fordi jeg nå vet at bak denne kliniske pharma-fasaden gjemmer det seg flytende gull.

Relatert

Anja Rubik på Met-gallaen

Få beauty-looken til Anja Rubik

Avslappende beach waves, solkysset hud og rocka eyeliner – slik får du looken!
Hudproblemer

Avslører huden din hva du spiser?

Har du et vinansikt? Eller spiser du for mye sukker eller gluten? Sjekk her!

Dagens craving: pisket krem til ansiktet

En enkel fuktighetskrem som har blitt en stor favoritt!