Sesongens tilbehør – More is more

Smykketrend 2021

Her finner du tilbehør vi elsker akkurat nå, og hvordan vi vil bruke det!

Publisert Sist oppdatert

Smykketrend 2021: Pynt it up! Bland sølv og gull, og legge gjerne til et silkeskjerf. Smykketrenden denne sesongen er alt annet enn kjedelig. "More is more", og vi elsker det!

Akkurat nå kjenner vi på behovet for å pynte oss. For legge til det lille ekstra som løfter humøret, og lurer fram smilet. Om det er på hjemmekontoret, en middag med kohorten eller på søndagsturen – nå vil vi pøse på med glitter og stas.

Sesongens hotteste tilbehør-trend er nettopp "MORE IS MORE", og det kunne virkelig ikke passet bedre. Glem minimalisme og gamle regler om å ikke blande gull og sølv, nå vil vi kjøre på med alt som er fint.

Her har vi samlet våre favoritter blant smykker, øredobber, silkeskjerf og armbånd. Det er bare å la seg inspirere, og slå seg løs med deilig tilbehør!

Smykketrend 2021 – More is more

Smykkene

Foto: Getty Images

Om ikke dette gir deg lyst til å kjøre lag på lag vet ikke vi! Her rocker Gigi både lenker, kjetting, gullknapper, for ikke å glemme lekre prestekrage-anheng.

Halskjede fra Edelblad, kr 599

Kjede fra Thune, kr 1850

Kombinasjonen av blanke tykke kjetting-lenker og anheng i vintage-stil med tynne lenker skaper et interessant inntrykk. Velg varianter i ulike lengder slik at alle får komme til syne.

Ringene

Det er bare å glemme "less oss more", denne våren vil vi ha en ring på hver finger – kanskje to til og med. Hold resten av antrekk enkelt dersom du er redd det kan bli for mye, på denne måten får smykkene virkelig skinne.

@ninasandbech

Er det en som vet hvordan man spriter opp et antrekk, så må det være fargeglade Nina Sandbech. Vi elsker kombinasjonen av farger, stener, sølv og gull.

Det ryktes til og med at det venter et samarbeid mellom den norske yndlingen og Tom Wood, og det kan jo ikke bli annet en fargesprakende.

Armbåndende

Jadering fra Tom Wood, kr 13 999 Jade er kjent som steinen for harmoni og balanse, og skal ha rensende og helbredende effekt. Med andre ord en perfekt stein om du ønsker å gå en frisk vår i møte.

@alexachung

Alexa Chung er en evig inspirasjon. Her har hun elegant kombinert et flertall av både ringer og øredobber, og ikke minst armbånd.

Etter vår mening er nettopp armbånd kanskje et av de enkleste tilbehørene å leke seg med. Hold det stilrent og subtilt med kun et par på et håndledd, eller gå all in med fulle håndledd – her er ingenting galt.

Armbånd fra Miss Mathiesen, kr 4000

Tennisarmbånd fra David Andersen, kr 49 900 Lite sier eleganse som et tynt armbånd bestående av delikate diamanter. Dette er et blikkfang, både alene og i kombinasjon med andre smykker.

Den norske smykkedesigneren Erica Mathiesen gjør virkelig maksimalisme på beste måte. Hennes smykker er perfekt "over the top", og en sikker vinner i vårens "more is more"- trend.

Øredobbene

@josefinevogt

Råkule Josefine Vogt er en kløpper på å kombinert smykker. Vi elsker kombinasjonen av gull og sølv, av perler og lenker. Men, mest av alt så elsker vi øreringene.

Øreringer fra David Andersen Jenny Skavlan, kr 1690

Denne sesongen kan du gå for tykke hopps, morsomme og fargerike anheng eller søte varianter som disse stjernene Efva Atting.

Øredobber fra Camila Carril hos Littlethings.no, kr 1599

Silkeskjerfene

Foto: Imaxtree Saint Laurent

Lite gjør et antrekk mer chic enn et vel utvalgt silkeskjerf!

Denne våren vil vi gå for fargeglade varianter med morsomme mønstre. Vi vil knyte det rundt halsen, over håret, bruke det som belte til favorittjeansen eller feste det i vesken.

Silkeskjerf fra Hermès, kr 4100

Silkeskjerf fra Hermés, kr 4600

Silkeskjerf fra Gucci, kr 4900

Powered by Labrador CMS