På med vårblusen!

Foto: Instagram @carolineskjelbred

I helgen kom vår/sommerværet – dette er blusene vi vil gå med nå!

Publisert Sist oppdatert

Vårbluse 2021: Nå er det på med vårblusen og ut i solen!

Endelig er tiden inne for å la blusen flagre i vårlig vind og deilige varmegrader. Nå kan vi ta frem blusene våre fra garderoben – det er et ekte vårtegn!

Det er lite som slår følelsen av å kunne ta på en vårlig, romantisk og litt tynnere bomullsbluse, å gå ut og nyte vårværet. En bluse gjør et antrekk så chic på 1-2-3.

Dette er vel den aller første offisielle vårhelgen, hvor gradestokken faktisk viste 16 grader flere steder i landet. Nå kan vi nok i det minste pakke bort tykke kåper og jakker for sesongen, det krysser vi fingrene for i hvert fall, å ta med deilige vårjakker ut på tur istedenfor.

Blusene denne sesongen skal gjerne ha mønster og motiver som fugler og blomster, gjerne også i lyse farger som hvit, blå og rosa – gjerne alle disse kombinert. Flere av blusene blant vårnyhetene er også ensfargede, som hvite bomullsbluser som vi bare ELLEsker.

Foto: Instagram @annabelrosendahl

Vi vil gjerne ha bluser denne sesongen som er behagelig og myke i stoffet, men crispy bluser er også et must have i vårgarderoben. Blusene har som tidligere sesonger også i år en romantisk vri med både puffermer, krager, broderier og strikker på armene, eller ved håndleddet, for å få enda mer ballongerm-effekt.

Vi vil style vårblusene med blomstrete bukser eller et par lyse jeans med split, ballerinas og en cardigan, eller en søt vårjakke utenpå. Ikke vær redd for å sprite opp antrekket med mer mønster og flere farger – det er akkurat det vårmoten er til for!

Shopping: Vårbluse 2021

Bluse fra Khaite/net-a-porter, kr 7629.

Denne blusen vil vi style med blomstrete bukser, ballerinas, favoritt-vesken og accessories i sølv.

Bluse fra Ulla Johnson/Moniker, kr 2899.

Vi styler gjerne denne fargerike og lekre blusen med et par jeans, flettebelte og hvite sneakers eller ballerinas.

Vårlig bluse med småblomster fra Ganni/Moniker, kr 1299.

Denne søte blusen kan styles med det aller meste. Vi får nesten ikke bestemt oss om vi skal gå for lyse jeans til denne, eller kanskje et fargerikt skjørt til? Alt fungerer – bruk det du har!

Småblomstrete bluse fra & Other Stories, kr 990 (annonse)

Søt småblomstrete bluse fra & Other Stories vil vi style med et par grå jeans og ballerinas, også vil vi slenge en beige blazer over.

Vårlig bluse fra Crās Copenhagen, kr 1000.

Vi elsker broderi-detaljene på denne blusen. Nå fikk vi lyst til å dra på brunsj i Levis-jeans, denne blusen og en vårlig veske...

– La det skje snart please!

Her er våre beste tre tips til hva du burde kjøpe brukt – Levis-jeans er en av dem!

Vårlig bomullsbluse fra Zara, kr 379.

Klassisk, søt og rosa bluse fra Zara. For å sprite opp dagens kontor-look vil vi style denne med beige linbukser. Trenger vi det lille ekstra, liker vi å slenge en strikkegenser over skuldrene og den kan gjerne være i en beige tone den også.

Hvit bluse med høy krage fra The Label Edition, kr 2280.

Details sier vi bare! Husker dere blusen til Camille, venninnen til Emily og kjæresten til Gabriel, fra Emily in Paris? Blusen med den høye kragen? Vi tenker på den enda – og denne blusen er nesten helt lik!

Vi vil style den til en deilig vårjakke i lys rosafarge, gjerne i tweed-stoff, sorte ballerinas og jeans.

Powered by Labrador CMS