Ukens ønskeliste

Foto: Instagram @matildadjerf og produsentene

Eplegrønne skinnbukser – oh yes!

Publisert Sist oppdatert

Endelig klart for ukens ønskeliste! Vi håper alle har hatt noen deilige fridager denne pinsen. Vi er nok ikke alene om å elske årstiden vi nå er inne i og at alt rundt oss bare blir grønnere og grønnere, og mer fargerikt. I anledning månedens tema Spring Fling her på elle.no, vil jeg gi dere et lite tips til denne uken:

Gå en tur i vakre omgivelser og ta med naturen inn i hjemmet. Klipp noen grener av epletreet i hagen, plukk noen blomster fra trærne eller plukk en bukett med småblomster langs veikanten og sett dem i favorittvasen din inne – det blir så vakkert!

Foto: Instagram @matildadjerf

Ukens ønskeliste

Denne uken er vi klare for å endelig ta på oss en sommerkjole, ta frem espadrillos fra garderoben igjen og nyte varmegradene som er på vei flere steder i landet nå på torsdag og inn i helgen – endelig sommervarme! Nå er det bare å ta frem sommerskjørt, sommerkjolene og sandalene fra garderoben, dere.

Det bugner av lekre plagg og farger i motebildet om dagen, og det er så mye vi har lyst på akkurat nå. En look vi har falt helt for, og som har pekt seg ut på sosiale medier denne uken, er de lekre eplegrønne it-skinnbuksene fra Birger Christensen. Vi gjør gjerne plass til dem i garderoben og styler skinnbuksen med en topp med puffermer, et par klassiske Superga og veske fra Isabel Marant.

Kjoler i lin er et trendplagg denne sesongen. Og en sort, elegant linkjole, gjerne med puffermer eller åpen rygg, vil vi både style med et par espadrillos eller flip-flops. En annen favoritt-look vi aldri blir lei og som blir med oss hele sesongen er et par hvite, rette jeans og en beige cardigan– alltid en sikker vinner.

Blondekjole fra Zara, kr 449.

Espadrillos fra See by Chloé/Net-a-porter, kr 3044.

Topp med krage og puffermer fra Gestuz, kr 1199 (annonse).

Eplegrønne skinnbukser fra Remain Birger Christensen, kr 3835.

Hvite klassiske Superga, kr 699 (annonse).

Veske fra Isabel Marant, kr 1599 (annonse).

Kjole med puffermer i lin fra Sleeper/Net-a-porter, kr 4071.

Envelope1976 x Sleepers flip-flops, kr 399 (annonse).

Flettestrikket cardigan fra H&M, kr 399 (annonse).

Hvite jeans fra Ivy, kr 1199 (annonse).

Rosa midikjole i lin fra Zara, kr 449.

Toalettmappe fra Ellies and Ivy/Moniker, kr 799.

Powered by Labrador CMS