Sommerens garderobeklassikere

Foto: Imaxtree

Klassikere alle burde ha i sommergarderoben...

Publisert Sist oppdatert

Sommerens garderobeklassikere: Sommermoten er ofte enkel i form av at kun en kjole er en sikker vinner, og at en linshorts stylet til en topp alltid fungerer til de fleste anledninger. Det vi elsker ved sommermoten er de lange, hvite sommerkjolene, espadrillos, denimshortsen og mye, mye mer.

Vi har tidligere skrevet om garderobeklassikere året rundt, men nå vil vi guide, eller tipse, om hvilke garderobeklassikere som passer perfekt til sommergarderoben og som man mest sannsynlig vil forelske seg i og bruke sesong etter sesong. Følelsen av å ta frem sommerklær man ELLEsker når sommersesongen endelig er her – det er virkelig noe eget.

Shopping: Sommerens garderobeklassikere

Hvite kjoler

Alle sommergarderober fortjener den hvite, crispy kjolen – enten om den er kort eller lang.

Crispy kjole med puffermer fra Ganni, kr 2495.

For ikke å glemme de kortere, hvite blondekjolene – de tilhører selvfølgelig også sommergarderoben til.

Kort blondekjole fra By Malina, kr 2499.

Linkjolen

Vi har viet en hel artikkel til nydelig linkjoler som vi ELLEsker. En linkjole er en soleklar sommerfavoritt og vi vil bruke den sesong etter sesong.

Linkjole med justerbare armer fra Sleeper/Net-a-porter, kr 4100.

Espadrillos

For mange er espadrillos et klart sommertegn, og det gjelder også for oss. Jeg er så forelsket i espadrillos i jordtoner og synes det gjør et antrekk sommerlig på 1-2-3. Et par jeg har lagt min elsk på i sommer er disse fra Chloé – invester i et godt par i år, og du har noen klassikere i mange år fremover.

Espadrillos fra Chloé/Net-a-porter, kr 5045.

Stråhatt

En stråhatt er like praktisk som den er pen og elegant. For oss er det viktig at den klassiske stråhatten fungerer like godt til en badedrakt og sarong som til en blomsterkjole på en sommerfest.

Stråhatt fra Yosuzi/Moniker, kr 2899.

Flip-flops

Flip-flopsene fra Envelope1976 x Sleepers er virkelig blitt et par it-sko denne sesongen. Vi har selvfølgelig også forelsket oss i disse, og kan ikke leve uten et par flip-flops i sommersesongen. Disse kan du like gjerne style til et middagsselskap, som på vei til stranden.

Flip-flops fra Envelope1976 x Sleppers, kr 399.

Sandaler

Et par slip-in sandaler er alltid lurt å ha i sommergarderoben. De kan enkelt styles til en denimshorts og en bluse eller en kjole.

Sandaler fra & Other Stories, kr 590 (annonse).

Denimshorts

Er det et plagg jeg bruker veldig mye i sommersesongen er det denimshortsen. Den kan styles til både en tank top, T-skjorte, søte bluser og skjorter. En styling jeg har lagt min elsk på denne sesongen er å style skjorter til denimshorts, med et silkeskjerf som belte for litt ekstra eleganse.

Denimshorts fra Arket, kr 490 (annonse).

Denimskjørt

Denimskjørt har alltid vært en favoritt i sommergarderoben min og jeg går aldri en sommer uten. Med både hvitt og blått denimskjørt i garderoben er det kult å style til både enkle T-skjorter og søte bluser.

Denimskjørt fra H&M, kr 249 (annonse).

Blomsterkjole

En søt, romantisk og lang blomsterkjole passer like godt i en middag med gode venner som til en gåtur i parken. Disse kjolene er en stor grunn til at vi er så glade i nettopp sommersesongen...

Blomtserkjole fra Faithfull The Brand/Net-a-porter, kr 3657.

Stråveske

Vi startet jakten på den perfekte stråvesken tidligere i sesongen, og flere har kanskje funnet sin perfekte stråveske nå. Stråveskene fra Loewe bare ELLEsker vi – både de store og de små.

Stråveske fra Loewe/Net-a-porter, kr 4471.

Den sorte kjolen

En sort, lang kjole med spagettistropper er et must i garderoben denne sesongen. De kan enkelt styles opp med espadrillos og en perleveske, og ned med flip-flops og solbriller.

Sort kjole fra Stylein, kr 2899 (annonse).

Powered by Labrador CMS