De ni hotteste skotrendene i 2019

Dette er skoene som gjelder akkurat nå.

Publisert Sist oppdatert

Vårsko 2019: Er du på jakt etter nye vårsko?

Sjekk ut ELLEs trendguide for sko, der vi har tatt for oss de største skotrendene for våren 2019!

Vårsko 2019: Dette er de største skotrendene

1. Cowboy Boots

Cowboyboots fra Custommade, kr 2.700.

Hvor kul er ikke denne skotrenden? Motehusene og skodesignerne har tolket og utviklet cowboytemaet i noen sesonger allerede, men vi blir ikke lei.

Et pluss er at hælen ikke er så høy, så du kan fint gå med skoen til både hverdags og fest. Det er så fint å matche cowboybootsen med bare ben i vårens og sommerens kjoler og skjørt. Selvfølgelig funker denim og et par slitte jeans til også!

2. Chunky Sneakers

Sneakers fra J.Lindeberg, kr 2.200.

Gode nyheter til alle sneakersfans der ute! Sneakerstrenden fortsetter også denne våren.

Det er fremdeles joggeskoen med grov såle og sportslige detaljer som gjelder. Her er det fritt fram med å være eksperimentell og teste ut sterke farger som neon eller knallfarger. Mange motehus satser også på eksklusive samarbeid med etablerte merker som Nike, Adidas og Puma. Andre har latt fantasien løpe løpsk med lekre detaljer.

3. Høye støvletter

Moschino. Foto: ImaxTree.

Det er perfekt å få ut sin indre ”Pretty woman” når våren står for tur, ved å slenge på seg et par lårhøye støvletter. Vårens heteste støvletter går i lyse nyanser eller metallisk. Perfekt for å få en moderne og edgy look. Støvlettene matcher du perfekt med leggings, jeans eller bare ben. Selv om svenske designerere, som Rodebjer, har slengt seg på trenden og lagd sykt kule tøyboots, finnes det andre varianter som elfenbenshvitt eller militærgrønt.

4. Slangeskinn

Boots fra Mango, kr 269.

Move over, leo! Det finns ett nytt dyreprint der ute ute og det går i reptilens ånd. Slangeskinnsmønster er det hotteste akkurat nå, punktum finale. Det er også sykt fint og kult på vesker.

5. Sommerlige støvletter

Vårsko 2019: Støvlett fra Aquazurra via Net-a-Porter.com, kr 7.600.

Wow – sommerstøvlettene er en skikkelig drømmesko som passer til det meste i garderoben. En brun støvlett, gjerne i semsket skinn, frynser eller netting, er en sko som holder seg fra tidlig vår til sen høst og er derfor en perfekt investering. Sommerstøvlettene passer perfekt til militær- og safaritrenden og er så fint til beige, som det finnes masse av denne sesongen.

6. Den klassiske

Vårsko 2019: Sandal med rem fra Zara, kr 349.

Tiden da man vinglet rundt på 12 centimeters hæler, gjerne med en real platåsåle i tillegg, er et vagt minne. Nåtidens selvklare valg når man kal pynte seg litt eller være på kontoret, er en liten sling back med en elegant liten hæl. Superfint til alle festlige tilfeller og om man har kleskode på arbeidsplassen .

7. Støvletten

Si hei til en favoritt i skogarderoben, nemlig støvletten. Den er alltid like aktuell og vårens variant følger foten og har en elegant skulpturell hæl. Gå gjerne for en støvlett i tøy eller i et fint mønster.

8. Hvite sko

Skoletter fra Balenciaga, ca pris kr 10.400.

Hvite sko i alle former begynte å boble på motemetropolenes streetstylescene allerede for noen sesonger siden, når influenserne begynte å rocke den hvite skoene til fargesterke og kameraklare outfits. Hvite sko bryter antrekket på en moderne måte og er prikken over hen til en hvilken som helst stil og trend.

9. Festsko med en liten tvist

Sandaler fra Zara, kr 699.

Øyegodis på høyt nivå! Visse sko er som små kunstverk og som man bare vil ta og se på. I motehusenes vårkolleksjoner finnes det mange sko med det lille ekstra. Det er hæler som ser ut som skulpturer, søte rosetter eller små blomsterbrosjer som pryder skoene. Det beste med slike sko er at det ikke blir umoderne i og med at skoene er så spesielle og ikke følger trendene. En sikker investering til partygarderoben.

Saken er fra ELLE.se

Powered by Labrador CMS