Serier: Ny måned betyr nye filmer og serier på Netflix, og blant nyhetene hos streamingtjenesten denne måneden finner vi den første svenskspråklige dramaserien Quicksand.

Trenger du en ny serie å se på, eller er du sugen på en romantisk komedie?

Uansett hva du er ute etter, har Netflix en masse spennende nyheter å by på.

Her er alle de nye tv-seriene, filmene og dokumentarene på Netflix.

Serier 2019: På Netflix

Chilling Adventures of Sabrina sesong 2

Handling: Tenåringsheksen Sabrina er tilbake, og i sesong to utforsker Sabrina de mørke sidene ved det å være heks. Samtidig kjemper hun om å beholde vennskapet med sine dødelige venner og sliter mellom to forelskelser.

Premiere: 5. april

Quiksand

Handling: Svensk originalserie fra Netflix, basert på romanen Störst av allt av Malin Person Giolito.

En velstående Stockholms-forstad blir rammet av en skoletragedie, og en tilsynelatende oppegående tenåringsjente blir plutselig anklaget for mord. I serien finner vi blant andre Felix Sandman, Hanna Ardéhn och William Spetz.

Premiere: 5. april

Serier 2019: Netflix serier april

Felix Sandman og Hanna Ardéhn er to av skuespillerne i serien Quiksand. Foto: Nikola Predovic/Netflix

Tijuana

Handling: Når en fremadstormende politiker blir myrdet, risikerer de uredde journalistene på Frente Tijuana sine liv for å finne ut av sannheten.

Premiere: 5. april

Persona

Handling: Ulike personligheter utforskes i denne samlingen av kortfilmer, skapt av fire ulike kritikerroste sørkoreanske regissører.

Premiere: 5. april

Romerriket sesong tre

Handling: Dramaet om romerriket har kommet fram til tiden da Caligula ble keiser, en gang elsket av militæret og folket, men som etter å ha blitt keiser forvandles til en uhyggelig sadist.

Premiere: 5. april

You vs. Wild

Handling: En interaktiv serie der seerne får ta beslutninger for eventyreren Bear Grylls, som prøver å overleve og klare ulike oppdrag i utfordrende miljøer rundt om i verden.

Premiere: 10. april

Black Summer

Handling: Denne serien utspiller seg i Z Nation-verdenen, og følger en spesialstyrke som kjemper under zombieapokalypsens mørkeste timer.

Premiere: 11. april

Huge in France

Handling: Dramakomedie om en berømt fransk komiker som flytter til Los Angeles for å komme nærmere sønnen sin, og som oppdager at hans kjendisstatus i Paris ikke gjør nytte for seg i California.

Premiere: 12. april

Special

Handling: Komiserie om en mann med som bestemmer seg for å late som han har havnet i en ulykke, i håp om at han kan leve det livet han egentlig vil leve.

Premiere: 12. april

Serier 2019: Special er en serie på Netflix som kommer i april 2019

Ryan O’Connell, Jessica Hecht og Punam Patel er noen av skuespillerne i Special. Foto: Netflix

My First First Love

Handling: Sørkoreansk tenåringsserie om en ungdomsgjeng som flytter sammen. Serien byr på både kjærlighet, vennskap og drama.

Premiere: 18. april

Samantha! sesong to

Handling: Samantha var barnestjerne på 80-tallet. Nå gjør hun sitt beste for å klamre seg fast til kjendisstatusen og gjør alt for å havne i rampelyset igjen.

Premiere: 19. april

Bonding

Handling: En masterstudent på et universitet i New York jobber som dominatrix på fritiden. Hun verver bestevennen til å bli assistenten hennes.

Premiere: 24. april

The Protector sesong to

Handling: En ung mann i Istanbul oppdager at han har koblinger til et gammelt hemmelig selskap og gir seg ut på et oppdrag for å redde byen fra en udødelig fiende.

Premiere: 26. april

Serier 2019: The Protector, sesong to har premiere på Netflix i april

I The Protector spiller blant annet Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan og Hazar Ergüçlü. Foto: Netflix

Yankee

Handling: Dramaserie om en ung mann fra Texas som tar seg over grensen til Mexico for å bli narkobaron.

Premiere: 26. april

Chambers

Handling: En ung kvinne får et nytt hjerte, men det er noe som ikke stemmer. Helt oppslukt av mysteriet om hvem som donerte hjertet som reddet livet hennes, begynner hun plutselig å ta over denne personens personlighetstrekk.

Premiere: I løpet av april

Nye filmer på Netflix i april 2019

How to be a latin lover

Handling: Maximos lottogevinst i livet var  å gifte seg med en mye rikere og eldre kvinne. 25 år senere, bortskjemt og lei, våkner han opp ved siden av sin 80-årige kone og får sitt livs sjokk.

Premiere: 1. april

Unicorn Store

Handling: En lunefull kunstner som forlot kunstdrømmen for en jobb på et kontor, får plutselig drømmen om å adoptere en enhjørning oppfylt.

Premiere: 5. april

Ocean’s Eight

Handling: Sandra Bullock spiller Debbie Ocean, som samler sine venninner for å utføre et stort ran under den årlige MET-gallaen i New York.

Premiere: 8. april

Serier 2019: Ocean's Eight har premiere på Netflix i april

Ocean’s Eight er en amerikansk film regissert av Gary Ross. Foto: CAP/MFS/CAPITAL PICTURES/TT

A Land Imagined

Handling: En kinesisk byggearbeider forsvinner på mystisk vis i Singapore. En politimann med søvnproblemer prøver å sette seg inn i byggarbeidernes liv for å løse forsvinningsgåten.

Premiere: 12. april

Hvem tar du med til en øde øy?

Handling: Livet for fire kamerater som deler leilighet vendes plutselig opp ned når en hemmelighet avsløres under deres siste kveld sammen.

Premiere: 12. april

The Perfect Date

Handling: High school-studenten Brooks Rattigan vil spare penger til college og skaper derfor en datingapp der han tilbyr seg å være noens kjæreste.

Premiere: 12. april

The Silence

Handling: Når verden angripes av fryktelige skapninger som jager folk ved hjelp av hørselen, søker en tenåringsjente og hennes familie ly i skogen, hvor de treffer en mystisk sekt.

Premiere: 12. april

Star Wars: The Last Jedi

Handling: Rey befinner seg på Lukes øy for å lære mer om kraften og for å få hjelp i krigen mot ”The first order”. Luke vegrer seg for å lære Rey til å bli en Jedi ettersom Kylo Ren gikk over til den mørke siden når han trente han, men han går motvillig med på å vise henne kraften tilslutt. Dette er den nest siste delen i Star Wars-serien.

Premiere: 16. april

Bridget Jones dagbok

Handling: Populær romantisk komedie fra 2001 der Bridget, spilt av Renée Zellweger, leter etter kjærligheten og skriver alt hun gjør i en dagbok.

Premiere: 17. april

About Time

Handling: Film fra 2013 der 21-årige Tim oppdager at han kan reise i tid og endre ting i livet sitt. Men å finne en kjæreste, er ikke så enkelt som kan det virke som.

Premiere: 17. april

The World’s End

Handling: Fem kamerater gjenforenes i hjembyen for å klare utfordringen de ikke lykkes med for 20 år siden – tolv øl på tolv puber. Men noe er feil og istedet tvinges de til å redde verden fra å bli utryddet.

Premiere: 17. april

Music Teacher

Handling: Musikal der en emosjonell musikklærer i en liten by er brent av sin fortid. Han risikerer alt for å gjenoppta kontakten med en tidligere elev som nå er berømt.

Premiere: 19. april

Someone Great

Handling: Når musikkjournalisten Jenny overraskende blir dumpa av kjæresten sin, må hun gå videre på egenhånd – men først venter et uforglemmelig eventyr med hennes beste venner.

Premiere: 19. april

Nye dokumentarer på Netflix i april

Our Planet

Handling: Naturserie av David Attenborough der seerne får oppleve jordens naturlige skjønnhet og se hvordan klimaforandringene påvirker alle levende vesener.

Premiere: 5. april

Serier 2019: Our planet har premiere på Netflix i april

Our Planet er en naturserie av David Attenborough. Foto: Darren Williams/Silverback/Netflix

Brené Brown: The Call to Courage

Handling: Den bestselgende forfatteren Brené Brown diskuterer hva som kreves for å våge å ta stilling til en kultur som er preget av redsel og usikkerhet.

Premiere: 19. april

Grass is Greener

Handling: Dokumentarfilmen der eksperter diskuterer USAs kompliserte relasjon til marihuana.

Premiere: 20. april

Street Food

Handling: Dokumentarserie fra skaperne av Chef’s Table der seerne får følge med på en global kulturreise hvor spennende street food og eierne bak står på menyen.

Premiere: 26. april

ReMastered: Devil at the Crossroads

Handling: Robert Johnson var en av tidenes mest innflytelsesrike bluesgitarister. Allerede innen hans tidlige død, lurte fansen på om han hadde gjort en pakt med djevelen.

Premiere: 26. april

Relatert

Prinsessen

Prinsessen

Ny dokumentarfilm om prinsesse Diana som virkelig er verdt å se!
kjendispar

10 kjendispar vi crusher på nå

Disse kjendisparene gir oss sommerfugler i magen nå.
Peter Dundas familie

– Alltid drømt om å være pappa!

Peter Dundas og Evangelo Bousis om foreldrerollen og det å stifte familie.

Les også

Game of Thrones dokumentar

Det er ikke helt slutt på Game of Thrones enda…

HBO kommer med en liten oppfølger!
Ny sex and the city

Det blir mer «Sex and the City»

Gladnyhet til alle SATC-fans!
Michael Jackson NRK

Nå kan du se Leaving Neverland

Den nye HBO-dokumentaren kommer med rystende anklager mot popkongen Michael Jackson.
Game of thrones 8 trailer

Traileren til sesong 8 av Game of Thrones er her!

The End is coming...