kultur

Seriene vi vil se i helgen

Kaleidoscope
Giancarlo Esposito og Tati Gabrielle i Kaleidoscope.

Her er seks serier vi skal strømme denne helgen.

Publisert Sist oppdatert

Første uka av januar byr på flere seriepremierer. Fire helt ferske serier og en sesong to som vi gleder oss veldig til. Her er seriene vi vil se denne helgen:

Treason (Netflix)

Charlie Cox i Treason.

Charlie Cox spiller en fersk MI6-agent som havner i trøbbel når en russisk spion han deler en vanskelig fortid med plutselig dukker opp. Det blir trekantdrama og høyt politisk og diplomatisk spill. Olga Kurylenko, Oona Chaplin og Ciarán Hinds spiller sentrale roller.Evy og alltid (NRK)

Malene Wadel i Evy og alltid.

Malene Wadel, som spilte alenemoren Toril i Lykkeland, spiller tittelhovedrollen i NRKs nye komediedrama Evy og alltid. Serien handler om Evy som reiser hjem til Sandnes for å feire søsterens bryllup, men ender med å strande der etter at kjæresten dumper henne på den store dagen. Kim Falck (fra blant annet Troll) spiller rundbrennende eiendomsmegler og Kristoffer Joner dukker opp som artig keramiker.


Ginny & Georgia, sesong 2 (Netflix)

Ginny & Georgia.

Endelig er det duket for sesong 2 av denne seerfavoritten. Sesong 1 ble avsluttet med en god del cliffhangers: Stakk virkelig Ginny og Austin av? Hva skjer med Ginny og Marcus? Blir det noe av bryllupet til Georgia og ordføreren? Og kommer faren til Ginny tilbake? Vi gleder oss til mer drama!


Kaleidoscope (Netflix)

Giancarlo Esposito og Tati Gabrielle i Kaleidoscope.

Du har kanskje hørt buzz'en rundt dette interaktive heist-dramaet. De 7 første episodene kan nemlig strømmes den rekkefølgen du ønsker selv, men den siste og åttende episoden bør sees helt til slutt for å få den beste opplevelsen av serien. Giancarlo Esposito spiller Leo Pap, en kriminell mastermind som har bestemt seg for å felle sjefen for et stort sikkerhetsselskap, og samler et superteam for å ordne biffen.


Three Pines (Amazon Prime)

Alfred Molina i Three Pines.

Alfred Molina spiller hovedrollen som Chief Inspector Armand Gamache i denne mordmysterie-serien basert på de populære bøkene av Louise Penny. I løpet av de åtte episodene får vi servert fire caser som den sindige og karismatiske Gamache må løse i den lille byen Three Pines i Quebec. Det starter med at en ung urinnvåner forsvinner, og det viser seg at myndighetene ikke er veldig interesserte i å finne henne – men Gamache tar saken og det er duket for spenning.


Mesternes mester (NRK)

Mesterens mester, sesong 14 på NRK.

Axel Lund Svindal er tilbake som programleder for den 14. sesongen av seermagneten Mesternes mester. Ti tidligere toppidrettsutøvere skal konkurrere i ekstreme øvelser – en herlig miks av styrke, kondisjon, samarbeid og hjernetrim. Denne sesongen er det Helene Spilling (sportsdans), Hanns Staff (orientering), Linn Jørum Sulland (håndball), Ezinne Okparaebo (friidrett/sprint), Kristin Holte (crossfit), Olaf Tufte (roing), Frode Johnsen (fotball), Ola Vigen Hattestad (langrenn), Andreas Lødrup (kickboksing) og Stig André Berge (bryting) som er med.

Trenger du flere serietips? Sjekk ut denne saken.

Powered by Labrador CMS