kultur

Seriene vi skal se i påsken

Dette er seriene vi gleder oss til nå!

Publisert

Hva er vel påske uten en bra serie å se på? Krim og spenningsserier hører påsken til, og dette er de seriene vi skal kose oss med i påsken!

Les også: De beste seriene hittil i 2023

Og dette var seriene vi strømmet i 2022

Seriene vi skal se påsken 2023

The Night Agent

En FBI-agent på vakt på nødtelefonen tar i mot en skjebnesvanger telefonsamtale og blir dratt inn i en dødelig konspirasjon som omhandler en muldvarp i Det hvite hus.

Du finner serien på Netflix

Hidden Assets

Et rutinemessig raid ledet av Emer Berry, detektiv i Irish Criminal Assets Bureau, avslører at en mindre narkohandler har mottatt betydelig finansiering fra en tilsynelatende usporbar kilde – ikke i kontanter, men i uslepne diamanter. Når disse diamantene blir knyttet til en rekke bombeangrep i Belgia, blir Emer tvunget til å samarbeide med den belgiske politikommisæren Christian De Jong. Motvillige sammen løser de opp en politisk konspirasjon, der Brannigans - et velstående irsk dynasti med bånd til Antwerpen - står i midten.

Emer, Christian og CAB-teamet blir trukket inn i en kamp mot familien, og må følge pengene for å stoppe nok et terrorangrep – før det er for sent

Du finner serien på TV2 Play

Hendelser ved vann

Intens og avhengighetsskapende spenning i toppklasse.

Sommeren 1973: Annie og datteren Mia skal starte et nytt liv. På vei dit oppdager Annie noe grusomt. Nesten 20 år senere kommer Mia hjem med en mann.

To grusomme drap kaster fortsatt skygge over den lille svenske bygda, tjue år senere.

Du finner serien på NRK TV

Karen Pirie

Når et 25 år gammelt uløst drap blir tema i en omstridt «true crime»-podkast, blir den fryktløse etterforskeren Karen Pirie satt på saken.

Du finner serien på NRK TV.

Powered by Labrador CMS