På mandag spurte vi dere på Instagram om dere har deres egne Secret Single Behavior: ting vi gjør når vi er alene, og resultatet var omtrent som forventet.

80 % sier ‘Absolutt’, og noen av dere var litt mer nølende og svarte ‘Nja’. Faktisk hele 20%.

Det er også helt lov – Samantha svarte kort og konsist ‘No’ på det samme spørsmålet fra Carrie i Sex and the City-episoden ‘The Good Fight’ (sesong 4, episode 13 for de spesielt interesserte) – til ingens overraskelse.

secret single behavior
Foto: HBO Nordic

Episoden begynner med en scene fra den kaotiske leiligheten til Carrie, der Aiden (hennes daværende kjæreste) har flyttet inn.

Ordentlig flyttet inn.

Det er flytteesker og rot overalt, og Carrie er mildt sagt oppgitt. Ikke bare over rotet, men av det faktum at han ALLTID er der.

Hun klager til venninnene den påfølgende dagen, og forklarer at hun ikke lenger får utløp for sin Secret Single Behavior.

De diskuterer rundt bordet, hvor både Miranda og Charlotte sier seg enige (Samantha kjenner seg som sagt ikke igjen).

De tre andres SSB er henholdsvis; spise kjeks og lese motemagasiner, innsmøring av hendene med Vaselin med TV-shop i bakgrunnen og studering av porer – og det kan se ut som vi andre ikke skiller oss altfor mye fra disse SSB-ene.

Dette gør vi når vi er alene:

Secret Single Behavior, handler jo ikke nødvendigvis bare om hva vi ønsker å skjule fra en partner, venner eller familie. Det handler kanskje i like stor grad om hva vi ikke vil utsette den andre for – eller noe som andre ikke vil være med på.

Her er 5 av forslagene vi fikk fra dere leserne, som vi (les: undertegnede) kan kjenne seg veldig igjen i:

Spiser potetgull i senga (til middag)

Både det å spise forskjellige ting, gjerne i senga, og drikke vin er en gjenganger – og vi må si oss enige at dette er noe av det aller beste med å være alene.

Du får alt potetgullet og/eller vinen for deg selv, og du kan spise eller drikke det hvor du vil! Hvis du, mot formodning, vil bytte ut potetgull og vin med noe, så kan vi anbefale denne nydelige matcha-latten.

Leker «dress up»

All dressed up and nowhere to go.

Dette summerer vel 2021 og 2021 ganske greit.

Til gjengjeld har vi jo hatt veldig mye tid til å leke dress up hjemme. Rare kombinasjoner og høye hæler tar oss nesten litt tilbake til da vi var små, og fikk utforske klesskapet til enten mamma eller bestemor.

secret single behavior
Foto: HBO Nordic

Studerer porer

Ikke bare er dette veldig kjedelig for andre å være med på. Det er jo også veldig usosialt. Derav en selvskreven SSB. Hudpleie generelt er jo kanskje noe som går inn under denne kategorien, selv om det ikke nødvendigvis er så veldig hemmelig.

Synger og danser

…både med og uten klær.

Ser på serier som ingen andre liker

Guilty pleasure-serier som Keeping up with the Kardashians, The Bachelor og/eller Bachelorette, Love Island, Real Housewives of Beverly Hills/New York/Orange County, osv. er antagelig det de fleste gjør når de er alene.

YouTube og kongelige bryllup er også nevnt, noe vi absolutt stiller oss bak. Hvem elsker vel ikke å se Meghan og Harry på repeat!?

secret single behavior
Foto: HBO Nordic

Relatert

Stjernetegnene som passer sammen

Vanskelig å finne den rette? Grunnen kan være enkel, og du bør se mot stjernene for å få svar

Stjernetegnene som passer bra sammen
tørst symptom

Er du ofte tørst? Da burde du sjekke dette…

Her er åtte mulige årsaker til at du er tørst.
gressenka

Gressenka

Fredagsjenta har fått smake på livet som gressenke.

Les også

Ny sex and the city

Det blir mer «Sex and the City»

Gladnyhet til alle SATC-fans!
Sex and the city ny sesong

Ny sesong av Sex and the City er bekreftet

Kunne 2021 fått en bedre start?
Mr Big død

Denne karakteren skulle dø i Sex and the City 3

Kanskje like greit at det ikke blir noe av? Vi hadde ikke holdt det ut...