Toppen vi dagdrømmer om nå

Foto: Instagram @trinekjaer_/@blancamiro

En topp med både puffermer og brodert retro-vest – det appellerer i hvert fall til oss!

Publisert Sist oppdatert

Selvom det ikke er direkte varmt i disse dager er det fortsatt lov til å drømme seg litt bort – er det ikke det da? Vi har funnet toppen vi vil gjøre det lille ekstra ut av denne våren og sommeren.

Retro, retro, og mer retro!

Vi har sett tendensene en stund, og på en måte har vel retro-stilen alltid vært en del av motebildet enten om det er klær vi har arvet, som vi fortsatt bruker igjen og igjen, eller om klærne vi kjøper nytt har en touch av retro i seg.

Da vi kom over denne toppen, Gabriela Sweater fra merket Sea New York, som både Trine Kjær og Blanca Miró allerede har gjort plass til i sin vårgarderobe, ble vi helt betatt. Toppen kombinerer to av våre favorittelementer om dagen – nemlig puffermer og trend-vesten. Vi får bare enda mer lyst på den når vi vet at vesten er heklet, firkant for firkant, for så å bli sydd sammen.

Kanskje har du noen minner til brodert lappeteppet, med det samme mønsteret, fra barndomshjemmet? Eller har du kanskje sett mønsteret på en pute i sofaen til noen (se hvordan Jenny Skavlan gjør de om til en topp)? Det fikk i hvert fall oss til å mimre litt tilbake.

Nå vil vi style denne toppen med et par jeans med blomster eller et par grønne bukser, ballerinas og accessories. Når det varmere været kommer, vil vi style toppen til skjørt i blant annet fargene grønt, oransje og gult.

Topp Sea New York: Toppen får du kjøpt her

Topp med puffermer og heklet vest, kr 3581.

Hot tips: Men dere, nå er det ikke bare symaskinen man skal tørke støv av... Kanskje er det på tide å lære seg å hekle også?

Powered by Labrador CMS