Se Gigis søte hyllest til lillesøster Bella på 21 års dagen!

PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Bella Hadid and Gigi Hadid attend the 2016 Victoria's Secret Fashion Show after party at Le Grand Palais on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images)

Søskenkjærligheten mellom Gigi og Bella er noe av det søteste vi har sett..

Publisert Sist oppdatert

Bella Hadid blir 21 år idag - noe som storesøster Gigi Hadid ikke har latt gå upåaktet hen. Gigi postet en rekke sukkersøte Instagram-bilder for å hedre lillesøsteren på den store dagen.

https://www.instagram.com/p/BaASDwpgr3O/?taken-by=gigihadid

"IMORGEN ER DET 21 ÅR SIDEN JEG MØTTE MIN FOR ALLTID BESTEVENN @bellahadid ❤️ (det faktum at jeg har på meg rødt den dagen du ble født er kanskje grunnen til at rødt er din favorittfarge idag)" skriver Gigi på sin første instagrampost kvelden før Bellas bursdag.

https://www.instagram.com/p/BaCg_8iAtm_/?taken-by=gigihadid

"GRATULERER SÅ MASSE MED 21 ÅRS DAGEN MIN ENGEL AV EN SØSTER @BELLAHADID !!! Det finnes ingen ord for hvor mye jeg elsker deg. Du vet jeg har prøvd å beskytte deg fra omverdenen siden dag en, og 21 år senere inspirerer din selvsikkerhet meg så mye mer enn du aner. Du har alltid gått dine egne veier i livet, og jeg er så så stolt av deg. Du er kjærlig, snill, driftig og kul af. Du har en evne til å få empati for alle rundt deg og du oser alltid av kjærlighet, og du gjør alle rundt deg glad! Gleder meg så til å feire deg ikveld - Skååål for DEG Bella Kai Kai ⚡️⚡️ I LOVE U MY LIL SISSYPOP"

Hadde vi bare alle hatt en søster som Gigi!?

Powered by Labrador CMS