Livsstil

8. mai, 2020

Nikoline Anundsens fredagstaco med en vri

I fredagens spalte viser Nikoline deg hvordan du lager salmataco. Se videoen her!

Salmataco: Mat og matlaging har alltid vært en stor del av livet mitt.

Mamma og pappa lot meg eksperimentere tidlig på kjøkkenet og da jeg var 5 år lagde jeg hjemmelaget tomatsuppe, som jeg kalte ”tomatsuppa til Nikoline”.

Jeg kan enda huske hvor utrolig stolt jeg var!

Denne interessen har fortsatt og for meg finnes det ikke noe hyggeligere enn å samle de jeg er glad i til et måltid.

salmataco

Taco er den ultimate fredagsmiddagen og en stor favoritt.

Den tradisjonelle norske tacoen er aldri feil, men jeg liker å kunne variere litt. 

Denne varianten fikk jeg  servert av en venninne og jeg elsket den!

Jeg har fortsatt til gode å møte noen som ikke digger denne retten og derfor vil jeg dele den med dere.

Den er så fresh!

Salmataco a la Nikki

salmataco

Dette trenger du (ca. 2 pers)

Salma

  • 1 liten pakke salmalaks (ca 400gr)
  • 1 rødløk
  • 1 lime

Guacamole

  • 2 avokado
  • ½ – 1 chili
  • ½ lime
  • Salt og pepper

Mango

  • 1 mango
  • 1 chili
  • ½ lime

Salsa

  • 1-2 fedd hvitløk
  • 1 klase små tomater
  • Olivenolje
  • Salt og pepper

Chilirømme

  • 3 ss rømme
  • 3 ts Sriracha

Se video for oppskriften:

Skål og god helg!!

Xx Nikoline

Følg Nikoline på Instagram: @nikolineanundsen

LES FLERE AV NIKOLINES SPALTER:

Kjolene du må ha i klesskapet

Mom Shaming 

Nikolines klesutfordring

Fredagsbarn gjør alle glad 

Møt vår nye ELLE-spaltist

Relatert