Nikoline Anundsens fredagstaco med en vri

I fredagens spalte viser Nikoline deg hvordan du lager salmataco. Se videoen her!

Publisert Sist oppdatert

Salmataco: Mat og matlaging har alltid vært en stor del av livet mitt.

Mamma og pappa lot meg eksperimentere tidlig på kjøkkenet og da jeg var 5 år lagde jeg hjemmelaget tomatsuppe, som jeg kalte ”tomatsuppa til Nikoline”.

Jeg kan enda huske hvor utrolig stolt jeg var!

Denne interessen har fortsatt og for meg finnes det ikke noe hyggeligere enn å samle de jeg er glad i til et måltid.

Taco er den ultimate fredagsmiddagen og en stor favoritt.

Den tradisjonelle norske tacoen er aldri feil, men jeg liker å kunne variere litt.

Denne varianten fikk jeg servert av en venninne og jeg elsket den!

Jeg har fortsatt til gode å møte noen som ikke digger denne retten og derfor vil jeg dele den med dere.

Den er så fresh!

Salmataco a la Nikki

Dette trenger du (ca. 2 pers)

Salma

  • 1 liten pakke salmalaks (ca 400gr)
  • 1 rødløk
  • 1 lime

Guacamole

  • 2 avokado
  • ½ - 1 chili
  • ½ lime
  • Salt og pepper

Mango

  • 1 mango
  • 1 chili
  • ½ lime

Salsa

  • 1-2 fedd hvitløk
  • 1 klase små tomater
  • Olivenolje
  • Salt og pepper

Chilirømme

  • 3 ss rømme
  • 3 ts Sriracha

Se video for oppskriften:

https://youtu.be/HRGsxPOjgwo

Skål og god helg!!

Xx Nikoline

Følg Nikoline på Instagram: @nikolineanundsen

LES FLERE AV NIKOLINES SPALTER:

Kjolene du må ha i klesskapet

Mom Shaming

Nikolines klesutfordring

Fredagsbarn gjør alle glad

Møt vår nye ELLE-spaltist

Powered by Labrador CMS