kultur

3 romantiske filmer du kan kose deg med...

Your Place or Mine

Trenger du en film som gir deg et smil om munnen? Da kan vi anbefale disse...

Publisert

Det er ikke alltid like lett å finne en film det faktisk er verdt å bruke 1-2 timer på. Man kan fort ende opp med å se masse skvip om man skal browse seg gjennom ulike strømmetjenester uten mål og mening. Er du som oss en ekte romantiker som liker å storkose seg foran skjermen med en underholdende kjærlighetsfilm, kan vi anbefale disse tre filmene på det sterkeste.

Les også: Seriene vi vil se nå!

Tre romantiske filmer du bare må se

Your Place or Mine

Ashton Kutcher og Reese Witherspoon sammen i en film, det er god nok grunn i seg selv til å ville se filmen spør du oss, men i tillegg er den er også veldig morsom og fengende – og skikkelig søt og underholdende.

Debbie (Reese Witherspoon) og Peter (Ashton Kutcher) er bestevenner og den rake motsetningen til hverandre. Hun elsker rutiner og sønnen sin i LA‚ han lever for forandringer i NY. Når de bytter hus og liv for en uke, oppdager de at hva de tror de vil, ikke er hva de egentlig trenger.

Psst! Filmen er produsert av skaperne bak The Devil Wears Prada. Trenger vi si noe mer?

Du finner filmen her.

Portrett av en kvinne i flammer

En estetisk vakker, fransk film om vennskap, forbudt kjærlighet, ulykkelighet og arrangerte ekteskap på 1700-tallet i Frankrike.

Kunstneren Marianne får i oppdrag å male et portrett av den vordende bruden Héloïse, som skal sendes til hennes fremtidige ektemann i Milano. Men som eneste protest mot ekteskapet nekter Héloïse å la seg avbilde. Marianne må derfor utgi seg for å være tjenestepike og male henne i skjul.

Et malerisk mesterverk om kvinner, minner, vennskap og kjærlighet fra Céline Sciamma. En stor favoritt under filmfestivalen i Cannes i 2019.

Du finner filmen her.

Father of the bride

Hva er vel sterkere enn kjærligheten mellom en far og en datter? Eller kjærligheten en far har for sin datter når hun skal gifte seg...

Andy Garcia spiller en utmerket far (men kanskje ikke så bra ektemann) i denne feel good-filmen som garantert får deg til å trekke på smilebåndet.

Billy (Andy Garcia) og Ingrid (Gloria Estefan) blir mildt sagt overrasket når deres eldstedatter Sofia (Adria Arjona) kommer hjem til Miami på besøk for å annonsere at hun skal gifte seg.

Familieforhold blir satt på prøve når et bryllup skal planlegges og filmen illustrerer de overraskende og morsomme måtene hjertet kan tilpasse seg i kjærlighetens navn.

Du finner filmen her.

Powered by Labrador CMS