mat
Prinsessepannekaker à la Emilie Nereng
![Prinsessepannekaker à la Emilie Nereng](https://image.elle.no/812356.webp?imageId=812356&x=0.00&y=30.98&cropw=100.00&croph=47.50&width=960&height=682&format=jpg)
Supergodt og supersunt!
Ta vare på kroppen med god og næringsrik mat, uten å være for streng med deg selv.
Emilie Nerengs nye bok inspirerer til matglede og smarte valg. Og prinsessepannekakene MÅ testes ut!
![Prinsessepannekaker à la Emilie Nereng](https://image.elle.no/812386.webp?imageId=812386&x=0.00&y=0.00&cropw=100.00&croph=100.00&width=960&height=1192&format=jpg)
Boka Sunnere Livsstil av Emilie Nereng, kr 349 (annonse).
Prinsessepannekaker med rødbeter
Prøv også: Sjokobowl med avokado
![Prinsessepannekaker à la Emilie Nereng](https://image.elle.no/812356.webp?imageId=812356&x=19.57&y=30.27&cropw=77.08&croph=55.86&width=960&height=1048&format=jpg)
Disse pannekakene gjør meg så glad – for de er både proppfulle av næring, har nydelig smak og får verdens fineste farge! Rødbeten farger nemlig pannekakene rosa og gjør dem skikkelig saftige og gode.
Dette trenger du:
1/4 rødbete
1 egg
1 stor banan
6 ss havregryn
2 ts vaniljesukker
1 ts kanel
1 ss sitronsaft
1 ts bakepulver
1/2 ts salt
1/4 dl melk
smør til steking
TOPPING
kesam, frosne bær som tines i mikrobølgeovn, og lønnesirup
Slik gjør du:
Skrell en rødbete, del den i mindre biter og ha over i en bakebolle med resten av ingrediensene. Stavmiks til du har en helt klumpfri og jevn røre. Du kan også mose alt i en blender. Stek små lapper i smør til de er godt gylne. Rør sammen tinte bringebær og kesam. Topp med kesamrøren og nyt.