kultur

Prinsesse Märtha Louise: – Det har blitt alt annet enn hva jeg så for meg

Prinsesse Märtha Louise om karriere, Hést, sine spirituelle evner og hvordan det er å være høy sensitiv.
Prinsesse Märtha Louise

Prinsesse Märtha Louise gjester ELLE Podkast.

Publisert Sist oppdatert

For aller første gang har Prinsesse Märtha Louise latt seg intervjue sammen med sine tre døtre, Maud Angelica Behn, Leah Isadora Behn og Emma Tallulah Behn. I et stort intervju får vi innblikk i deres hverdag som familie, hvilke verdier som har vært viktige for prinsessen å videreføre til sine døtre, og ikke minst det å finne støtte og styrke i hverandre. 

I februar gjestet også Prinsesse Märtha Louise ELLE Podkast. I episoden får vi høre mer om hvordan det var å samle hele familien til fotoopptaket som resulterte i vår februarutgave, og hennes reaksjon da hun så magasinet for aller første gang. 

prinsesse Märtha Louise Leah Isadora Emma Tallulah Maud Angelica Behn ELLE

Slik trodde hun aldri at livet skulle bli

I podkasten forteller hun også om kampen hun har kjempet for sin egen karriere, som ifølge henne selv har blitt alt annet enn hun så for seg. 

I 2002 sa hun fra seg tittel som Deres Kongelige Høyhet, og i 2019 besluttet hun også å ikke bruke sin tittel som Prinsesse i kommersiell sammenheng. I dag driver hun blant annet YouTube-kanalen Hest360, og klesmerket Hést. Sistnevnte driver hun sammen med Anne-Kari Bøhaugen og Monica Helen Sundt Utne, og under ELLE-gallaen i 2023 vant Hést prisen for Årets Business. 

Hun forteller også lattermildt om hvordan det var å bli en del av klesbransjen, som ifølge henne selv var den siste bransjen hun så for seg å jobbe med. 

Vi får også høre om livet som spirituell, hvordan hun oppdaget evnene sine, og hvordan det å være høysensitiv har preget henne gjennom hele livet. 

ELLE Podkast: Prinsesse Märtha Louise

Du kan lytte til episoden av ELLE Podkast med Märtha Louise der du lytter til podkast. Blant annet  hos Apple Podcasts, eller via Spotify her.

Powered by Labrador CMS