Fem fine: Statement-øredobber

Foto: Pernille Haugen / Eliou

Denne sommeren satser vi på statement-øredobber.

Publisert Sist oppdatert

Statement-øredobber: Vi vil pynte oss mer enn noen gang, og ingenting roper disco og fest som et par statement-øredobber.

Nå som sommerværet endelig er her, og vi begynner å skimte lyset i enden av Covid-tunnelen er det ingenting vi heller vil enn å pynte oss igjen. Vi gjenoppstår som bedre, og mer pyntede versjoner av oss selv – og det er ingen grunn til å spare på kruttet.

Statement-øredobber er det perfekte tilbehøret om sommeren. Det kan dresse opp en hvit oversized lin-skjorte og jeans-shorts, gjøre sommerkjolen enda mer feminin eller strand-looken mer ekstravagant! Med en stråveske på armen, og et par freshe solbriller på nesen blir looken komplett!

Statement-øredobber

Perler er en av sesongens store trender, og disse oser virkelig av sommer! Vi vil style dem til knallfargede party-looks og bohemske linkjoler med stropper.

Foto: Eliou

Øredobber med skjell og perler, 2800 kr

Miss Mathiesen er kjent for sine statement-øredobber, og disse får oss til å ville danse salsa nedover gatene i Barcelona, eller ligge på en solseng med stor stråhatt på Ibiza.

Foto: Miss Mathiesen

Øredobber med perler og glitter, 2500 kr

Det er noe med Isabel Marant og sommergarderoben. Lette bluser med volanger og paisley-print, røffe denim-shorts og superfeminine kjoler... Og disse øredobbene da? Som et fossefall av glitter – man får jo bare lyst til å danse?

Foto: Isabel Marant

Statement-øredobber med strass, 4799 kr

Pearl Octopuss.y er et av de norske merkene som også har fått internasjonal anerkjennelse, og som inspirerer oss til å glitre mer i hverdagen. Denne blåfargen er dessuten helt magisk, og de store barokkperlene er mer trendy enn noen gang!

Foto: Pearl Octopuss.y

Blå regnbue med perler, 2800 kr

Vi vet at blomsterprint hører sommeren til, men hva med blomster i ørene? Disse gir gode 80-talls vibber, og kan styles med nesten hva som helst. Looken blir ekstra chic med en lav hestehale eller knute i håret.

Foto: My Theresa

Store blomster i gull, 2500 kr

Powered by Labrador CMS