Lanserer undertøyssamarbeid – akkurat i tide til Valentines

& Other Stories lanserer undertøyskolleksjon i samarbeid med Le Petit Trou.

Publisert Sist oppdatert

Le Petit Trou & Other Stories lanseres i dag, og vi har tatt en prat med Rocky af Ekenstam, Head of Brand & Creative i & Other Stories og Zuzanna Kuczyńskam i Le Petit Trou om det rålekre samarbeidet.

Le Petit Trou er et polsk merke som er kjent for sitt lekre og lekne undertøy.

Merket ble startet i 2014 av Zuzanna Kuczyńskam, som hadde en visjon om å «skape undertøy til kvinner av en kvinne.»

Kolleksjonen i samarbeid med & Other Stories består av 11 nydelige plagg, og kommer akkurat i tide til Valentines Day neste søndag.

– Jeg er så glad for dette samarbeidet og vi passer bra sammen. Vi elsker begge mote og vil lage vakre og komfortable plagg til alle kvinner. Kolleksjonen er flørtende og behagelig, men også litt morsom og vågal. Det er fantastisk når vi kvinner aksepterer oss selv for den vi er, og jeg tror at denne kolleksjonen kan minne oss på at vi ikke må ta oss selv for høytidelig, sier Zuzanna Kuczyńska i en pressemelding.

Bh, 350,- og Truse 250,- (annonselenker)

Q&A

Rocky af Ekenstam, Head of Brand & Creative i & Other Stories om samarbeidet:

Hvorfor Le Petit Trou?

– Vi ble med en gang tiltrukket av Le Petit Trous feminine og lekne silhuetter, men også Zuzannas bruk av morsomme mønstre og farger. Det gjør at Le Petit Trou skiller seg ut. Vi elsker også hvor trendbevisst, men samtidig anvendelig plaggene er.

Hva består kolleksjonen av?

– Kolleksjonen består av 11 plagg, forskjellige truser og bh-er, men også en lekker singlette/camisole og shorts, og en kort kimono i silke-jacquard.

Hvilke mønstre og farger er brukt i kolleksjonen? – Transparente stoffer i svart og pudder er pyntet med glitrende prikker og søte mønstre i sølv, gull og svart. Topp 490,- og Shorts, 390,- (annonselenker)
Zuzanna Kuczyńska, Le Petit Trou om kolleksjonen:
Hvor kommer navnet Le Petit Trou fra?
– Jeg ville ha et navn som sier noe om merket, men som samtidig er litt cheeky og fengende. Selv om vi er et polsk merke, er vi veldig inspirert av Frankrike og jeg ville inkorporere det i merkenavnet.
Hva betyr det?
– Direkte oversatt betyr det «et lite hull» eller «cut-out», og refererer til karakteristiske snitt på undertøyet. Vi tar ikke navnet så seriøst og vil at det skal reflektere merkets visjon: cheeky/litt frekt og fengende.
Hva er kolleksjonen med & Other Stories inspirert av?
– Først og fremst har vi fokusert på å holde det enkelt, men samtidig karakteristisk og iøynefallende. Jeg har latt meg inspirere av Le Petit Trous arkiv og lagt til nye elementer spesielt til denne kolleksjonen. Vi ville også ha med lounge wear for å treffe bredere. Plaggene reflekterer Le Petit Trous identitet. Jeg tror at morgenkåpen i silke og settet med shorts i bomull blir nøkkelplagg i undertøysgarderoben, og noe enhver kvinne ønsker seg både til hverdags og til spesielle anledninger.
Hva er tanken bak kolleksjonen?
– Sammen har vi skapt en kolleksjon som er Le Petit Trou i et nøtteskall. Kolleksjonen er basert på de mest karakteristiske modellene våre, men med en vri. Rysjer og glitter må da med, det samme må vår signatur: en helt spesiell skjæring på trusene bak. Jeg ville kombinere vår estetikk med & Others Stories sin, noe jeg mener vi har lyktes med.
Bh, 350,- (annonse) ELLEs favoritter: Le Petit Trou & Other Stories Kimono, 1.300,- (annonse) Truse, 290,- (annonse) Bh, 390,- (annonse) Bh, 350,- (annonse) Truse, 250,- (annonse)
Powered by Labrador CMS