Høstfavoritter fra & Other Stories

Foto: & Other Stories

Se våre favoritter fra & Other Stories.

Publisert Sist oppdatert

Favoritter fra & Other Stories: Trenger du en ny høstkåpe, eller kanskje bare noen få plagg som gir garderoben din et lite løft?

Vi har scrollet nettet, og her er våre favoritter fra & Other Stories. Den perfekte pologenseren med svarte paljetter, en superkul kjole laget av mesh med glitrende steiner på og en uber-kul kåpe! Se våre favoritter her:

Shopping – & Other Stories:

En lekker kåpe hører høsten til, og denne voluminøse ullkåpe med belte kan man bruke til så godt som alt.

Kåpe, kr 2300 (annonse).

En svart pologense med fine paljetter som man kan style under alt fra tweed-blazere til en dressbukse, under en kjole for litt ekstra sparkle eller til et par kule jeans.

Svart paljett-pologenser, kr 990 (annonse).

Et par lyse jeans passer perfekt inn i høstgarderoben da den er en superfin kontrast til mørke og pyntede bluser, eller svart strikk. De er også superfine til en kamelfarget kåpe med vinterhvit strikk til!

Vi elsker disse da de er ankelkorte og fine å bruke med trange støvletter eller pumps – og perfekt vask.

Jeans, kr 790 (annonse).

Ridestøvler er perfekte høstsko, og kan brukes til alt fra jeans og leggings, strikkekjoler og skjørt.Disse her står øverst på ønskelisten akkurat nå.

Svarte ridestøvler, kr 2800 (annonse).

Korsettet er tilbake i motebildet – og denne kan vi bruke over skjorter som her, men også alene med et foldeskjørt til. Preppy school girl-stil og helt perfekt til julebordsesongen.

Svart korsett, kr 790 (annonse).

Ingen høst uten kasjmir! Denne lyseblå drømmen gir høstgraderoben er superfin touch av pastell.

Karshmirgenser, kr 2800 (annonse).

Et langt denimskjørt vil vi bruke både til hverdag og fest – til fine bluser, grov strikk og strømpebukser.

Skjørt, kr 890 (annonse).

En bustierkjole, og spesielt en som er litt lengere, det blir den nye lille svarte denne sesongen. Style den med en hvit skjorte under eller med blazer – over og lekre pumps – på neste fest.

Kjole, kr 990 (annonse).

Vi får nesten ikke nok av Rhinestone Mesh, og denne kjolen kan vi bruke over en svart underkjole på fest, eller som her over en svart topp og høye dressbukser.

Kjole, kr 990 (annonse).

Powered by Labrador CMS