Plutselig var januar her, og party og glam-antrekkene har nok en gang fått plass bakerst i skapet.

Men hva skal man ha på seg nå? Og hvordan kan man sprite opp garderoben med plagg som gjør januar litt mer spennende. Her får du løsningen.

5 antrekk som aldri slår feil

1. Collegegenser og tights

Kleskrise

Foto: @oliviafaeh

Den sporty 90-talls-trenden har blitt en klassiker i disse pandemitider, og det er alltid like innafor å slenge på seg en kul collegegenser, sorte tights, hvite tennissokker og joggesko.

Kleskrise

Vi har nylig fått øynene opp for det sporty leissure-merket Manola, og en collegegenser derifra står høyt på ønskelista vår akkurat nå – i tillegg til disse godbitene.

2. Oversized frakk og converse

@anoukyve

Har du ikke allerede gjort, er det på tide å tørke støv av de gamle Converse-skoene. Og et evig go-to antrekk vi aldri går lei, er den lange oversized frakken, slitte jeans og sorte Converse. Gjerne med denne Celine-vesken hengende over skulderen…

Sorte Converse via Aboutyou.no, kr 729. 

3. Rutete blazer, hvit skjorte og ballerinasko

Kleskrise

Foto: @filippahagg

Alle garderober bør ha en rutete blazer, den perfekte hvite skjorten, smale jeans og sorte ballerinasko. Fire klassikere som redder enhver kleskrise.

Blazeren er fra Filippa Hagg sitt eget merke!

4. En lys fuskepelsjakke

Den har vært i motebildet i så mange år nå, at en skulle tro vi hadde gått lei for lengst. Men nå er den i ferd med å bli en klassiker vi sverger til hver vinter. En lys fuskepelsjakke er det perfekte ytterplagget på kalde vinterdager og er like fresht til en pyntet kjole som til dressbukser og t-skjorte.

Fuskepelskåpe fra H&M (annonse).

Denne fra H&M er helt perfekt, og attpåtil på salg!

5. Caps og trenchcoat

Foto: @pernilleteisbaek

Capsen har blitt et hot fashion statement. Og vi elsker hvordan Pernille har stylet den her med collegegenser, slitte jeans og en fotsid trenchcoat i skinn (som forøvrig også står på ønskelisten vår nå).

Ritz-capsen er et samarbeid mellom Frame og Ritz Hotel i Paris. Om du ikke skal til Paris i nærmeste fremtid, kan capsen klikkes hjem her.

Relatert

Saks Potts SS23

Kjenner du henne igjen?

Amerikansk supermodell på catwalken til danske Saks Potts
Rotate SS23

Rotate ss23 – En hyllest til sterke kvinner

Forbilder! – ELLE møtte Jeanette Madsen og Thora Valdimarsdottir fra ROTATE
helgens ønskeliste

Helgens ønskeliste uke 32

Festival, fashion week og strålende sol preger helgens ønskeliste!