Ukens ønskeliste

Foto: @emilisindlev / produsentene

Spice up your life!

Publisert Sist oppdatert

Ukens mantra: Spice up your life!

Denne uken blander vi statement pieces med klassikere, som bidrar til en mer spennende hverdagsgarderobe. Det er ingen grunn til å vente med verken paljetter eller kjoler til helgen – livet er nå – som ELLE-bidragsyter, Ema Bihor, pleier å si.

Har du forresten fått med deg hennes beste dating-tips? De går hånd i hanske med ukens ønskeliste, og du kommer til å forstå hvorfor.

Ukens nøkkelplagg er en sort oversized blazer i ull. Sleng den over en hvit t-shirt og jeans, en kjole, eller kle den til mer avslappede plagg, som cargobukser, for å dresse opp uttrykket. Du kan like gjerne finne den perfekte oversized blazeren blant herredressene i en vintagebutikk, men uansett hvor du leter, let etter en i ull. De ser penere og mer eksklusive ut, og ikke minst – de varer lengre.

Lang kjole med knyting i livet fra H&M, 499,- (annonse)

Denne kjolen var som et blaff av vår, og det er akkurat det vi trenger nå! Med en oversized blazer og boots er denne perfekt for både mandag og fredag – dag-til-kveld!

Chelsea boots med grov såle fra &Other Stories, 1800,- (annonse)

Det er boots-føre en liten stund til, men det gjør ingenting når de er så kule som disse!

Oversized blazer i ull fra Arket, 1500,- (annonse)

Nøkkelplagget som virkelig binder hele garderoben sammen. Når du vil gi antrekket et løft, "stramme" opp feminine plagg eller rett og slett trenger selvtilliten som kommer med power dressing – gå for en oversized blazer.

Genser fra H&M, 399,- (annonse)

Denne toppen er både feminin, elegant og klassisk! Akkurat nå vil vi kle den med en edge, og kombinerer den gjerne med løse jeans eller cargobukser, men den er like fin til smale jeans og miniskjørt for en mer feminin look.

Rett cargoukse fra H&M, 599,- (annonse)

Disse cargobuksene er både kule, casual, men samtidig stramme nok til at du kan kombinere dem til blazer.

Paljettgenser fra H&M, 699,- (annonse)

Paljetter er og blir en akilles – det er nesten umulig å motstå. Derfor innfører vi heller paljetter i hverdagen, slik at vi får nok en grunn til å oppdatere garderoben med denne kule genseren.

Jeans fra H&M, 399,- (annonse)

For å skape en kul kontrast mot de glitrende paljettene, styler vi dem med denne rette, løse jeansen. Vasken er vintage og kul, og kombinasjonen blir helt perfekt!

Hårstrikk med strass fra Arket, 190,- (annonse)

Hvis det blir litt i meste laget med en hel topp med paljetter, kan en glitrende scrunchie være et godt alternativ – spice up your (messy bun) life!!

Rød bucket bag fra &Other Stories, 1200,- (annonse)

Denne vesken bare poppet ut av skjermen, og rett inn på ønskelisten! For en farge!

Powered by Labrador CMS