Oslo Runway - Oppsummering fra dag 1

Oslo Runway er i gang og vi gir deg høydepunktene fra dag 1.

Publisert Sist oppdatert

Skroll deg nedover for å se alle høydepunktene fra Oslo Runways første dag:

byTimo:

byTimo serverte snitter, kaffe, juice og prosecco på Theatercafeen før visning. Her er Tine Andrea Lauvli, Annabel Rosendahl, Tone Damli, Hedda Skoug og Janka Polliani.

Darja Barannik, Marianne Theodorsen og Emili Sindlev på byTimo-visningen.

Modellene poserer etter showet.

Litt detaljer backstage

Dagen startet med frokost og visning på Theatercafeen. Så gøy å se en fullstappet restaurant fylt til randen av kjente og kule mennesker fra både inn og utland. Og byTimo hadde en rekke nydelige sommerkjoler som vanlig.

IBEN:

Iben hadde valgt en fantastisk vakker venue for sitt show, de erverdige omgivelsene utenfor Deichmanske bibliotek var blitt gjort om til moteshow for en dag og modellene spankulerte ned trappene med den lekre arkitekturen i bakgrunnen. En skyfri himmel og en varmende sol gjorde stemningen magisk.

Guri Heli, Gine Margrethe og Elen Kristvik etter IBEN-showet.

Den norske mote-eliten etter showet.

Anett Ringstad ikledd Ganni fra topp til tå.

Hvor søt er ikke denne fine perlebroderte vesken med frukt på? Kommer neste sommer!

Moods of Norway:

I marmorsalen på Sentralen viste Moods of Norway frem en lekker og elegant visning med en rekke key-pieces vi bare elsker. Den flaskegrønne jumpsuiten og blomstertoppen bært av Anna Skavlan, den lysegrå dressen og looken til Iris Lie er blant våre favoritter!

Line of Oslo:

Line of Oslo viste en fin og ren kolleksjon. Våre favoritter var de lange blomsterkjolene, denim-looken, den perfekte lille hvite sommerkjolen og de røde treningsbuksene med striper i siden.

Tom Wood:

Det ble en magisk stemning nede på Vippetangen da Tom Wood viste sin ss18-kolleksjon i solnedgang med Oslo-fjorden og Operahuset som bakgrunn. Venuen nede ved kaia på SALT kunne ikke vært mer perfekt. Under en gigantisk fiskehesje, som i utgangspunktet er et stativ man tørker fisk på (som i dette tilfellet brukes som en konsert og kunstarena) spankulerte modellene nedover den lange catwalken. Dagens store høydepunkt!

Powered by Labrador CMS