ELLE tok turen til Oslo Fashion Outlet

Et mekka for deg som elsker å kjøpe kjente merker til gode priser!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Oslo Fashion Outlet.

Oslo Fashion Outlet: Som de fleste andre er vi alltid på jakt etter et kupp. Derfor var det med stor entusiasme og forventning at vi tok turen til Norges største outletsenter, Oslo Fashion Outlet, kun 30 minutter utenfor Oslo.

Og vi ble virkelig ikke skuffet! Tvert imot skulle man tro vi hadde reist lenger enn 30 minutter, og kommet oss hele veien til L.A. Med store, åpne handlegater og fristende konsepter både til høyre og venstre er dette et ekte shoppingmekka for enhver smart shopper.

Faktisk huser Oslo Fashion Outlet hele 50 kjente merkevarebutikker, og flere av våre favoritter. Her kan du finne alt fra drømmekjolen hos ByTimo (som har pop-up ut juli) til treningstøy og turtøy fra Nike og Adidas, samt Bergans, Salomon, Peak Performance og Devold.

Vi fant også de perfekte jeansene og olaskjørtet hos Levi's, og freshe tilskudd til sommergarderoben hos Line of Oslo, Høyer og Samsøe Samsøe.

Alt du trenger til hjemmet

Hos Lexington og Gant fant vi sengetøy, morgenkåper og deilige håndklær til hjemmet. Dessuten fant vi jerngryter og tilbehør til kjøkkenet fra Le Creuset! Og det beste av alt – hos Oslo Fashion Outlet er det alltid opptil 70% rabatt! Med andre ord, salg hele året!

Vi sørget også for å kjøpe med oss deilige produkter til kropp og hender fra L'Occitane som hadde en helt nydelig liten butikk! Bare duften der inne... ELLEsker!

Lindt har også sin egen butikk, og denne ga oss følelsen av Willy Wonkas sjokoladefabrikk! En fryd for både øyet og søtsuget!

Du kan enkelt ta deg hit ved å hoppe på en gratis shuttlebuss (går direkte fra Oslo hver lørdag) eller ta bilen og benytte deg av både gratis parkeringsplass og elbillading.

Når du trenger en pause fra all shopping kan du slå ned for en matbit, enten ved en av foodtrucksene (vi måtte selvfølgelig smake på churros – så sinnsykt digg!) eller sette deg ned på en café. For de aller minste er det også en lekeplass!

Det er ingen tvil om at vi skal tilbake hit, kanskje allerede nå i sommerferien!

Full oversikt over alle butikker og merkevarer finner du her!

Salgsvettreglene:

Med så mange gode tilbud og fristelser gjelder det å shoppe smart. Derfor har vi satt sammen våre egne salgsvettregler, inspirert av visse andre regler om nettopp vett! På et sted som Oslo Fashion Outlet kan du virkelig finne alt du måtte trenge og ønske deg, og da gjelder det å ha en god plan for å få det meste ut av dagen her.

  1. Planlegg hva du skal se etter. Ta en runde i garderoben, og finn ut av om det faktisk er noe du trenger.
  2. Sett av et lite budsjett til hvor mye du tenker at det er greit å bruke på forhånd.
  3. Sørg for å få en god oversikt over hvilke butikker du ønsker å sjekke ut under salget, og lag deg en liten plan.
  4. Vær forberedt på at det kan dukke opp noe uforutsett som gir skikkelig sug i magen, og at et spontankjøp selvfølgelig er lov når det føles helt rett!
  5. Ta med deg en god shoppingpartner. En god shoppingpartner kjenner deg godt, vet hva du liker og er alltid ærlig.
  6. Let etter klassikere på salg! Klassiske skjorter, kasjmirgensere, jeans, blazer osv. Det er kanskje ikke revolusjonerende, men det slår heller aldri feil!
  7. Ikke mist deg selv på salg. Dersom du vanligvis ikke bruker høye hæler med 12 cm, så hjelper det ikke at prisen er god.
  8. Det er lov å tenke seg om selv om det er salg, men vit at risikoen er at noen andre slår til i mellomtiden.
  9. Shopping på salg er ikke for pyser. Sørg for å legge inn en god pause med en herlig lunsj! Shopping skal tross alt bare være gøy!

https://www.instagram.com/p/CRHgQs_n8vq/

Nå kan du også vinne gavekort hos Oslo Fashion Outlet. Klikk her for å delta i konkurransen!

Powered by Labrador CMS