mote

Hotte Oscar-par

Vi spottet mange flotte par under Hollywoods kanskje største årlige begivenhet i Los Angeles.

Publisert Sist oppdatert

Oscar-utdelingen blir alltid en stor snakkis, alle vil se de fine kjolene og hvem som dukker opp hånd i hånd på den røde løperen. Også det annerkjente Vanity Fair after partyet er en stor Hollywood-begivenhet. Og vi spottet mange hotte kjendispar på nattens blå løper.

Les også: De fineste Oscar-kjolene gjennom tidene

Hotte Hollywood-kjendispar

Kaia Gerber og Austin Butler

Stjernemodell Kaia Gerber har vært sammen med sin skuespillerkjæreste Austin Butler i over et år nå, men de har ikke for vane å dukke opp på den røde løperen sammen. Og Kaia Gerber var heller ikke Butlers date under selve utdelingen. I følge ELLE US ønsket han heller å ta med sin agent James Farrell som en takk for alt han har gjort for karrieren hans.

Butler var nemlig nominert i kategorien "beste mannlige hovedrolle", men det var Brendan Fraser som stakk av med prisen!

Asap Rocky og Rihanna

Rihanna er gravid med sitt andre barn, som hun venter med rapperen Asap Rocky. Her er de backstage under nattens Oscar-utdeling, hvor Rihanna var en av de som opptrådte på scenen.

Dave Franco og Allison Brie

Skuespillerparet Dave Franco og Alison Brie har vært kjærester siden 2011. Alison er kanskje mest kjent for sin rolle i Mad Men og Dave Franco er aktuell med TV-serien The After Party, som du finner på Apple+.

Her er de sammen på den røde løperen under Vanity Fair Oscar Party, som ble holdt på Wallis Annenberg Center for the Performing Arts i Los Angeles i natt.

John Legend og Chrissy Teigen

Christine Teigen kom hånd i hånd med ektemannen og sangeren John Legend, som hun har tre barn sammen med. Chrissy Teigen har vært åpen om hvor mye paret har slitt med å bli gravide og de fikk nylig barn nummer tre, etter at de mistet et barn 20 uker ut i graviditeten i 2020.

Allison Williams og Alexander Dreymon

Skuespiller Allison Williams, kjent for sin rolle i Girls, ankom Vanity Fair Oscar Party i en gullkjole hånd i hånd med sin tyske skuespiller-kjæreste Alexander Dreymon. Paret har vært sammen siden 2019 og har en sønn sammen. Alexander er mest kjent for sin rolle i serien The Last Kingdom.

Nicole Kidman og Keith Urban

Nicole Kidman har vært gift med country-sangeren Keith Urban siden 2006, og paret har to barn sammen. De er ikke redd for å vise sin kjærlighet for hverandre og er ofte å spotte kyssende på den røde løperen.

Powered by Labrador CMS