Nå får du endelig Obagi Medical hos Skincity

ELLEs Caroline Skjelbred har testet de fantastiske produktene. Les hennes anbefalinger her!

Publisert Sist oppdatert

– Nå får du endelig Obagi Medical hos Skincity!

I annonsesamarbeid med Skincity

Vi har lenge sverget til de fantastiske produktene fra Obagi Medical - som nå er tilgjengelig hos online hudpleieklinikken Skincity.com!

Caroline Skjelbred anbefaler Obagi Medical

ELLEs Caroline Skjelbred sverger til produktene fra Obagi Medical.

Lurer du på hvilke produkter som passer til din hud? Ta en gratis online hudtest hos Skincity her!

– Huden min har fått mer glød og spenst, og jeg elsker denne beautyboosten som produktene har gitt huden min! Jeg renser huden min to ganger om dagen med C Cleansing Gel. Denne fjerner smuss og sminke veldig lett, og er en deilig gel som ikke virker tørkende på huden. Deretter påfører jeg Professional-C Serum med 20 % L-askorbinsyre både morgen og kveld over hele ansiktet og på brystet. Denne gir huden massevis av glød, fukt, gir huden en jevn farge og hjelper mot hyperpigmentering. Jeg har pigmentskader på brystet og litt ujevn hud og hudstruktur, så derfor passer jeg på å smøre på rikelig på dette området også.

I tillegg bruker jeg solkremen Sun Shield med faktor 50 hver eneste dag! Med lite søvn og en baby, så er en god øyekrem et must, og Elastiderm øyekrem hjelper mot fine linjer, har en oppstrammende effekt og inneholder vitamin E som styrker huden. Jeg sverger også til nattkremen Hydrate Luxe Moisture-Rich Cream som inneholder sheasmør. Den gir huden min en skikkelig fuktighetsboost gjennom hele natten. Helt perfekt for en dehydrert hud som min!

Obagi Medical hos Skincity

Alt du trenger å vite om de fantastiske Obagi Medical-produktene

ELLEs Caroline Skjelbred tok en prat med Naomi Panesar, hudterapeut hos Skincity, om produktene fra Obagi Medical.

Hvis man trenger en skikkelig fuktbombe, og ønsker å tilføre huden mye fuktighet og pleie. Hvilke produkter anbefaler du da?

Hvilke 3 produkter fra Obagi Medical bør man sikre seg denne høsten?

Mange vil jobbe med pigmentering nå på høsten. Hvilke produkter anbefales da?

– Da anbefaler jeg Hydro Drops Facial Serum som tilfører huden antioksidanter og styrker hudbarrieren, og fuktighetskremen Hydrate Luxe . En vinner av en krem som er rik i konsistensen, inneholder peptider og som virker reparerende. Denne fuktighetskremen passer også veldig fint til en moden hud som trenger ekstra fukt!

Hvilke produkter fra Obagi Medical bør man bruke for å korrigere fine linjer, linjer rundt øynene og hud som mangler spenst?

– C-vitamin serumet Professional-C serum, eksfolieringsmasken Professional-C Microdermabrasion Polish + Mask og fuktighetskremen Hydrate Luxe. Dette er tre produkter som gir en sunn hud med masse glød, samtidig som de er forebyggende, fuktighetsgivende og ikke minst reparerende, sier Naomi.

Etter en sommer kan man ofte ha litt dehydrert (les ødelagt) hud. Hvilke produkter anbefaler du da?

– Obagi Medicals Nu-derm-serien er laget spesielt for pigmenteringer. Du finner en rekke gode produkter i serien og man kan sette opp en plan utifra hver enkelts hudtype og hudtilstand.

– To bestselgere jeg vil anbefale dersom man vil jobbe med pigmenteringer i huden; Nu-Derm Clear fx og Obagi 360 Retinol 0,5. Du finner en rekke gode produkter i denne serien, som gjør det mulig for oss å sette opp effektive hudpleierutiner som jobber mot pigmenteringer, uansett hudtype eller hudtilstand, sier Naomi.

Hvorfor er C vitamin så bra for huden?

– Da er øyekrem og øyeserum løsningen! Men dersom du kun er ute etter ett produkt, vil jeg anbefale øyekremen Elastiderm Eye Cream. Den jobber med elastisiteten og kollagenet i huden, anbefaler Naomi.

Hva er forskjellen på de ulike C-vitamin-serumene fra Obagi Medical?

– Da er det viktig å bruke noe som er reparerende, fuktighetsgivende og som har beroligende ingredienser i seg, for å styrke barrieren til huden. Daily Hydro Drops er et serum som inneholder vitaminet B3 og hibiskusolje, og er supert å bruke som del av hudrutinen din.

Hvilke produkter anbefaler du for en skikkelig glødende boost?

– C-vitamin er et vitamin som hovedsakelig finnes i frukt og grønnsaker. C-vitamin er bra for immunforsvaret, motvirker forkjølelser og infeksjoner og har anti-inflammatoriske egenskaper. Man kan ikke påvirke C-vitaminnivået i huden bare ved å spise frukt og grønt. Det er gjennom påføring av vitaminet utenfra at man kan motvirke skader som er forårsaket av forurensning og sollys. Ved å påføre C-vitamin utenfra, styrkes kollagenstrukturen og man får en fastere hud, rynker reduseres og hudtonen og gløden forbedres. Påføres vitaminet før UV-beskyttelse, forbedres hudens beskyttelse mot frie radikaler, kan Naomi fortelle.

Obagi Medical har hudpleie som passer mange ulike hudtyper. Hvilke produkter er bra for en ung og uproblematisk hud?

– Obagi Medicals C-vitamin serum skal velges ut ifra hudtype og hudtilstand. Er huden for eksempel tørr og sensitiv er Professional-C serum 10% perfekt.

Er huden mer fet, er Professional C-serum 20% perfekt for din hud. Psst! Alt avhenger av hudtype og hudtilstand. Det er ikke alltid det er prosenten som er avgjørende, men hele sammensetningen av produktet og hvilken hudtype man har, kan Naomi fortelle.

Har dere noen produkter mot akne?

– Serien Obagi C-RX System jobber med reparasjonsprosessen i huden, gir mye glød og virker samtidig beroligende. En helt fantastisk serie for de som ønsker det lille ekstra!

Dersom du kun er ute etter ett produkt som gir mye glød, vil jeg anbefale C-Clarifying Serum. Obs! Denne kan ikke brukes på veldig sensitiv hud, advarer Naomi.

Obagi Medical er kjent for sin helt unik malonsyre. Hva gjør denne med huden?

– Obagi Medical 360-serien passer bra for de med ung hud. Med denne serien er det enkelt å legge opp en effektiv rutine med få produkter bestående av rens, dagkrem med SPF og retinol til bruk om natten.

Lurer du på hvilke produkter som passer til din hud? Ta en gratis hudtest hos Skincity her!

– Dersom du har problemer med akne, vil jeg anbefale Obagi Medicals Clenziderm og Nu-derm serien i kombinasjon med A-vitamin, som er en viktig ingrediens for hud med akne. Men alt avhenger av hud og hudtype. Spør gjerne en av Skincitys hudterapeuter om du er usikker på hva du skal bruke for din akne hud eller ta en av våre hudtester, forteller Naomi.

– Malonsyre er eksfolierende og stimulerer dermed cellefornyelsen, som har en veldig fin effekt på hudtonen. Den jevner ut hudtonen samtidig som den tilfører masse glød!!!

Powered by Labrador CMS