Redaksjonens nyttårsforsetter

Foto: Instagram/@savned_ones
Foto: Instagram/@savned_ones

Dette vil vi gjøre mer/mindre av i 2022!

Publisert Sist oppdatert

2021 er lagt bak oss, og vi kan nok en gang starte med blanke ark. 2022 – bring it on! Vi gleder oss skikkelig til å ta fatt på det nye året, og krysser fingrene for en mer normal hverdag i aller nærmeste fremtid.

Har du satt deg noen mål for 2022? Det har vi. Her er ELLE-redaksjonens nyttårsforsetter for det nye året (som vi forhåpentligvis klarer å holde).

Redaksjonens nyttårsforsetter 2022

Petra, Sjefredaktør

I 2022 skal vi i ELLE fortsette å dele viktige budskap og la oss håpe vi kan påvirke i en positiv retning med spennende intervjuer og trender innenfor mote, skjønnhet og livsstil. Vi ønsker å inspirere!

Jeg vil i enda større grad bidra til endring. Mindre plast og mer bærekraftig mat. Jeg vil ikke være redd for å bry meg, om å gjøre en forskjell ved å bry meg hvis du hører eller ser noen som har det vanskelig.

Jeg beundrer og ser opp til alle mine venner som jobber med å gjøre verden til et bedre sted for både miljø og menneskerettigheter på heltid. I 2022 vil jeg engasjere meg enda mer for å støtte det de gjør.

Foto: Instagram/@savned_ones

Marthe, Redaksjonssjef og skjønnhetsansvarlig

Årets nyttårsforsett er å ikke ha noen forsetter, og dermed – forhåpentligvis – lette litt på min kronisk dårlige samvittighet. Er det ikke egentlig bare stressende å ha sånt hengende over seg? Jeg synes det. Så i år skal jeg bare leve livet og fortsette som før. Kanskje får jeg ikke lest så mange bøker som jeg håper, og jeg blir sikkert ikke så veldig mye sprekere.

Sparekontoen fylles nok ikke opp like fort som den kanskje kunne, og jeg blir garantert ikke noen Michelin-verdig hjemmekokk i år heller. Og det er helt greit!

Julie, Digital redaktør

Jeg elsker tanken på en ny start. Mandag. Nytt år. Akkurat som jeg elsker tanken på å gå på langrenn, men så hater jeg det jo egentlig.

Mitt nyttårsforsett fortsetter der jeg slapp i fjor... Eller glemte i fjor.

– Digital detox. Som du kan lese mer om i neste utgave av ELLE. Jeg skal bruke mobilen mindre. MYE mindre. Faktisk så er mitt viktigste nyttårsforsett at jeg ikke skal bruke mobilen foran sønnen min. Det er lov med facetime med bestemødre og lille kusina, og å ta bilder, men ingen sosiale medier eller scrolling. Jeg har nå holdt på i to dager, og det går overraskende bra. Det er jo bare en dårlig vane som må endres. Eller slettes...

Foto: Instagram/@saved_ones

Kaja, Konseptutviklingssjef

Planlegge bedre - jeg er typen som oftest handler inn bursdagsgaven samme dag jeg skal i bursdag eller julematen og julegavene samme dag som vi skal ha julaften hjemme. Det blir ofte STRESS!! Så derfor skal er målet i 2022 at jeg skal planlegge bedre og være ute i goood tid. Jeg har akkurat flyttet inn i leilighet med badekar så jeg skal ta meg tid til en spa-session i badekaret ofte i løpet av 2022. Gjerne med et glass vin, en god bok og helt barnefritt! Jeg skal stå opp enda tidligere så jeg får tid til en kaffe og litt God Morgen Norge før barna våkner - hverdagsluksus og en stressfri start på dagen. Hverdagen er det livet består av. Så kort oppsummert – et 2022 med mindre stress, mer mindfulness og fokus på hverdagsluksus.

Johanna, Event- og markedssjef

I år er det første året som jeg på lenge føler at jeg er motivert, eller rettere sagt skyller meg selv et nyttårsforsett.

Etter to år i korona-boblen så har lite skjedd, jeg skal få ting til at skje! Jeg trives best når det skjer mye i livet. Jeg har booket inn flere turer med venninner og kjæreste for å kunne glede meg til disse. Jeg skal også trene og bli bedre i tennis sammen med min kjæreste. Jeg vil være mer sosial med venner og familie som bor langt unna. Så gleder meg til alle ELLE-eventer vi skal i gang med igjen!

Sist men ikke minst har jeg et hemmelig prosjekt som jeg skal forverklige.......to be continued!

Foto: Maria Sharapova

Nathalie, Influencer og innholdsprodusent

I år skal jeg bli mer effektiv, har alltid vært så nøye og pirkete, så kan pusle med alt fra jobb til små ryddeprosjekter hjemme i timesvis. Jeg har også planer om å organisere hele leiligheten og boden, slik at jeg har orden på alt og alt har en plass. Hmm. Mulig min lille 1-åring hjemme har litt skyld i kaoset som foregår i topplokket akkurat nå, men Gud så digg det må være å være slik et ordensmenneske.

Ellers har jeg bestemt meg for å være mer positiv til livet i 2022. Ta litt lett på ting og bruke energien min på personer som løfter meg opp, ikke ned. I år vil jeg også reise litt mer, også har jeg bestemt meg for at jeg skal unne meg en skikkelig fin ting… Må bare få ryddet plass til den først!

Vibeke, Kreativ leder og innholdssjef

Livet er for kort til å ha en masse forsetter, føler jeg. Men jeg lar meg inspirere av legenden, poeten og musikeren Patti Smith, som vi har intervjuet til februarutgaven vår. Hun sier følgende i det veldig personlige intervjuet:

"Vi er omringet. En pandemi, en miljøkatastrofe, feilinformasjon. Det er så mye som skjer nå at det er lett å bli usikker på hvordan vi skal leve livene våre. Og noen ganger er det bedre å sette seg ned, og vende seg til det mest grunnleggende. Våkne hver dag og forsøke å opprettholde en slags rutine, med enkle handlinger. Jeg er nesten militant i forhold til dette. Jeg vet ikke, det kan virke litt idiotisk og til og med komisk å si disse tingene høyt. Men jeg vet at det som hjelper meg å stå opp hver eneste morgen, er å drikke mye vann. Gjøre noen lette treningsøvelser. Å puste, ta seg tid til å puste dypt. Jeg puster dypt. Jeg ser etter ting som må gjøres, nær der jeg befinner meg. Jeg vet ikke, det kan være å stryke klær, vaske gulvet, rydde. I de øyeblikkene tenker jeg at ok, jeg kan ikke styrte diktatorer i dag. Men jeg kan se om noen trenger mat. Jeg kan skrive. Jeg kan tenke på hva jeg kan gjøre for å endre fremtiden. Jeg har en drivkraft i meg som får meg til å se muligheter. En dag kan jeg hjelpe en som er eldre enn meg. En annen dag kan jeg hjelpe et barn. En dag vasker jeg klær. En annen dag skriver jeg dikt. Vi må hjelpe dem som ikke har like muligheter som oss selv. "

Lenge leve Patti!

Vår neste utgave er i salg 28. januar.

Foto: Patti Smith

Charlotte, Digitalansvarlig

I år skal jeg smile mer, fordi...hvorfor ikke? Jeg skal gå mer på tur, gjerne sammen med gode venner – helst inkludert masse skravling og lufting av hverdagsfrustrasjoner, og så skal jeg spise enda mer god mat. Jeg har kommet inn i en slags rar hverdagstralt som jeg gjerne vil ut av. Mindre av den kjedelige hverdagsmaten og mer planlegging og spennende kokkelering på kjøkkenet i 2022!

Jeg skal også prøve så godt jeg kan å slutte med hjernedød scrolling, ha mindre dårlig samvittighet (for alt og ingenting) og spise litt(!!) mindre sukker.

Powered by Labrador CMS