Godt nyttår fra ELLE

Nyttårshilsen fra redaksjonen.

Publisert Sist oppdatert

Nå som 2021 går mot slutten, har vi tatt et lite tilbakeblikk på året som har gått – og FOR et år vi har hatt hos ELLE. Tusen takk til alle våre lesere, både dere som leser det fysiske magasinet og dere som leser elle.no, og selvfølgelig alle dere som leser begge deler! Vi ser frem til et nytt år, og gleder oss til å dele nye, spennende prosjekter vi har på gang.

Først i rekken av ting vi gleder oss til, er februarutgaven som kommer for salg 25. januar.

Her er et tilbakeblikk på noen av høydepunktene fra 2021.

Camilla Stoltenberg

Vi er så stolte av våre 10 utgaver i 2021, hvor vi startet året med å portrettere Camilla Stoltenberg som årets ledende kvinne gjennom pandemien. Denne utgaven var en hyllest til 22 kvinner som preget 2020, og tre av de prydet hvert sitt cover: Camilla Stoltenberg på det éne, med Aleksandra Ørbeck-Nilssen og Lil Halima på de to andre.

Se resten av forsidene for 2021 her.

Camilla Stoltenberg informerte oss, opplyste oss og beroliget oss gjennom et av de tøffeste årene i Norges historie – og det har hun altså gjort gjennom enda et år med pandemi. Vi er stolte og ydmyke over at vi fikk intervjue direktøren for Folkehelseinstituttet om blant annet pandemien, prestasjonsangst, arbeidspress og hvordan hun kobler av. Les intervjuet her.

Charlie Howard

I februarutgaven frontet vi modellen Charlie Howard og heier på hennes budskap om å endre moteverden og hennes syn på kroppspress.

– Jenter lærer altfor mye om hvordan deres verdi ligger i et perfekt utseende, og selv om det å være fin foran et kamera kan være flott, burde du alltid fokusere på talenter som ikke omhandler dette. Ikke minst: Vær et godt menneske. Et fint utseende kan forsvinne i morgen – så hva vil du sitte igjen med?

Les mer om Charlie Howard, og et utdrag av intervjuet her.

Foto: Desiree Mattsson

Ida Ekblad

Ida Ekblad, en av Norges største samtidskunstnere, delte sin kunst med oss til maiutgaven. Vi var så heldige å få lov til å trykke hennes fantastiske maleri ‘Ocean Girls’ – som er utstilt på Louisiana Museum of Modern Art, på vårt Green Issue-cover.

Her kan du lese hele intervjuet med Ida Ekblad, og se alle de nydelige bildene – tatt av Jacqueline Landvik.

Foto: Jacqueline Landvik

Ceval

Vi fotograferte og intervjuet den norske transkvinnen og modellen Ceval Omar, som har tatt moteverden med storm. Hun prydet også juni-coveret – skutt av Desiree Mattsson.

– Jeg ble mobbet for å være meg selv, men det som er så rart er at hver gang de ropte «jente!» etter meg for å være ekle, så følte jeg meg sett.

Les hele intervjuet med Ceval her.

Foto: Desiree Mattsson

Hollywood next

Skuespillerne og moteyndlingene Kristine Frøseth, Pia og Sofia Tjelta og Renate Reinsve har også prydet våre forsider i 2021.

Se alle coverne her.

Desember/januar-utgaven, med norges nye superstjerne på cover, er fortsatt i salg. Her får blant annet et stort og ekslusivt intervju med Renate Reinsve om 'Verdens Verste Menneske', suksessen, Hollywood og hvordan det er når livet snus opp ned.

Gunhild Stordalen

I år har vi også bidratt til å spre Gunhild Stordalens viktige budskap – en historie som ble delt også i blant andre italienske, svenske, indiske og tyrkiske ELLE.

Med verdens klima- og miljøutfordringer og økende helsekrise, må vi begynne å tenke som genier – eller i hvert fall lytte til dem. Vi må lære å forebygge og unngå katastrofer, før de inntreffer. Nå får vi bare håpe at det ikke er for sent, for ifølge Gunhild Stordalen har vi til nå primært slukket branner.

– Verden går ikke under om vi ikke klarer bærekraftsmålene, men det blir en verden vi ikke har lyst til å leve i.

Les hele intervjuet med Gunhild her.

Foto: Max Vadukul

Konkret

Stolte er vi også av at vi i 2021 lanserte herremagasinet Konkret med Herman Flesvik på forsiden av den første utgaven og tennisstjernen Casper Ruud på den andre – intervjuet av selveste Jo Nesbø.

Vi gleder oss til å vise dere den tredje utgaven av magasinet, som kommer for salg i april. Stay tuned!

Utgaven med Casper Ruud på cover, kan du kjøpe her eller på YME Universe.

Følg Konkret på Instagram på @konkretmagasin.

Powered by Labrador CMS